Anahtar Kelimeler: fidan

Her üye bir fidan

Her üye bir fidan

Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin talimatları doğrultusuna harekete geçti. Yanan bölgelerin yeniden yeşil duruma kavuşması amacıyla ‘Her üye bir fidan’ kampanyasına destek sağlıyor.

ANLAMLI BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin talimatları doğrultusuna harekete geçti. Yanan bölgelerin yeniden yeşil duruma kavuşması amacıyla ‘Her üye bir fidan’ kampanyasına destek sağlıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun  "Her üyemiz için bir fidan" temasıyla gerçekleştirdikleri bağış hakkında Ticaret Borsası’da harekete geçti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun talimatıyla Türkiye genelinde 1,5 milyon üye adına 1,5 milyon fidan bağışı gerçekleştirilecek. Borsa Başkanı Harun Sümer, “Birlik ve beraberlik içerisinde yanan yerlerimizin tekrardan yeşile dönmesi için gereken çaba ve gayreti göstereceğiz” dedi.

YEŞİL BİR TÜRKİYE İÇİN

Başkan Sümer, “"Yanan ormanlarımızı eski haline kavuşturmak, daha yeşil bir Türkiye için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde Türkiye genelinde 365 odamız ve borsamız, 64 sektör meclisimiz, Kırıkkale dahil 81 ildeki kadın ve genç girişimciler kurullarımız olarak 1,5 milyon üyemiz adına 1,5 milyon fidan bağışında bulunuyoruz. Hep birlikte mücadele sergileyerek bu sorunun da üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı