Anahtar Kelimeler: Herkes konuşuyor

Herkes bunu konuşuyor

Herkes bunu konuşuyor

Sürpriz liste kimde?

Fark yaratan liste!

 

Bölgesel ağırlık kimde?

 

Son dakika gölü kimde?

 

14 Mayıs seçimleri için aday listeleri belli oldu. Kırıkkale listeleri konuşuyor. Kimi liste sürpriz, kimi liste son dakika golü, kimisi de beklenen şekilde oldu. 

 

AKP BÜYÜK SÜRPRİZ YAPTI

14 Mayıs seçimleri için aday listeleri belli oldu. Kırıkkale listeleri konuşuyor. Kimi liste sürpriz, kimi liste son dakika golü, kimisi de beklenen şekilde oldu. MHP ve CHP listeleri beklenen şekilde oldu. Ancak sürpriz ve son dakika golü AKP’den geldi. Partide listenin birinci sırasında Ergün Tekin bekleniyordu. Ancak son dakika golü ile il başkanı Mustafa Kaplan birinci sırada yer aldı. Liste Kırşehir, Oba ağırlıklı olarak dikkat çekti. Listede Keskin eksikliği büyük dezavantaj olarak görülecek gibi. 

 

ALTINIŞIK LİSTESİ KONUŞULUYOR

İyi Parti listesi çekişmeli geçti. Son ana kadar Cemalettin Akdoğan, Bülent Altınışık çekişmesi olduğu ileri sürülüyordu. Ancak Akdoğan listede yer almadı. Altınışık birinci sırada yer alırken, Orhan Kılıç ikinci sırada yer aldı. Liste Keskin ve Oba ağırlıklı olarak dikkat çekti. Kırıkkale’de bu dönem en iyi liste olarak İyi Parti listesi gösterilecek gibi görülüyor. Keskin yöresinin listelerde ilk sırada yer alan ismi Bülent Altınışık olarak dikkat çekti. Altınışık’ın bu liste ile 40 binin üzerinde oy alması beklendiği konuşuluyor. Bu liste fark yaratacak liste olarak da görülüyor. 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı