Anahtar Kelimeler: Herkes konuşuyor

Herkes bunu konuşuyor

Herkes bunu konuşuyor

Son yılların en iyi mitingi

Kırıkkale mesaj mı verdi!

 

Taşıma oy olmadan yapıldı

 

Ulusal haber konusu oldu

 

Millet İttifakı adına CHP’nin Kırıkkale’de Pazar günü düzenlediği, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı miting gündem oldu. 

 

TAŞIMA OY YOKTU

Millet İttifakı adına CHP’nin Kırıkkale’de Pazar günü düzenlediği, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı miting gündem oldu. Taşıma oy olmadan son yılların en kalabalık ve en coşkulu mitingi gerçekleştirildi. Herkes bu kanaate varırken, iktidar partisi gibi çevre iller ve ilçelerden otobüslerle vatandaş getirilmeden yapılan son yılların en önemli mitingi olduğu kanaati hakim. Miting Türkiye genelinde de haber konusu oldu. 

 

ULUSAL HABER OLDU

Ulusal kanallar ve gazeteler AKP ve MHP’nin kalesi olarak görülen Kırıkkale’de taşıma oy olmadan böylesi kalabalık ve coşkulu bir seçim yapılmasının 14 Mayıs için bir işaret olabileceğinden bahsediliyor. Miting bu durumu ile haber konusu olurken ayrıca Kılıçdaroğlu’nun kapanan belediyeleri tekrar açtırmaya yönelik açıklamaları TRT’de bile haber konusu oldu. Kırıkkale kamuoyu mitingi konuşuyor ve Millet İttifakı’nın kalabalık ve coşku nedeniyle tebrik ediyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı