Anahtar Kelimeler: Herkes olumlu karşıladı

Herkes olumlu karşıladı

Herkes olumlu karşıladı

Yeni bir heyecan başlattı

Bundan sonra ne olur?

Sosyal medya çalkalanıyor

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in altılı masaya tekrar dönmesi ve ardından masanın adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklanması, İmamoğlu ve Yavaş’ın da görevlendirilecek olması kamuoyunda olumlu karşılandı.

 

ÇOK OLUMLU BULUNDU

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in altılı masaya tekrar dönmesi ve ardından masanın adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklanması, İmamoğlu ve Yavaş’ın da görevlendirilecek olması kamuoyunda olumlu karşılandı. Altı parti liderinin Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak belirlenecek olması, krizin sona erdirilerek seçim için yol haritası belirlenmesi kamuoyunu memnun etti. Piyasalar bu karara olumlu karşılık verirken, sosyal medyada bir çok kişi olumlu tepkilerini yansıttı. 

 

YANDAŞ MEDYA BOZULDU

Muhalefet kanadı gelişmeleri Türkiye için çok pozitif bulurken, yandan kesimin ise yayınlarda suratlarının asıldığı gözlendi. Yandan basın birleşmenin ve krizin atlatılması, adayın da açıklanmasının ardından tam anlamıyla moral bozukluğu yaşadı. Haber kanallarında ve buradaki yorumlarda bunun yansımalarının açıkça görüldüğü gözlendi. Yabancı basının da gelişmeyi olumlu yorumladığı görüldü. Sosyal medya özellikle yandaş medyanın yaşadığı bozgunla dalga geçen yorumlarla dolmaya başladı. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı