Anahtar Kelimeler: Herkes oradaydı yoktu…!

Herkes oradaydı bir O yoktu…!

Herkes oradaydı bir O yoktu…!

Neden yoktun Sayın Saygılı?

 

Bu bir hasetlik midir?

 

Yine ‘kibir’ damarı mı tuttu!

 

Çok ‘çirkin’ bir davranış!

 

Seni bu kez çok ağır 

eleştirdiler haberin olsun!

 

Bu hareketin genel merkeze iletilecek!

 

Adaylığı artık unutabilirsin…!

 

Bu bir hastalık mıdır?

 

YİNE ‘KİBİR’ DAMARI MI TUTTU

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA

‘ÇİRKİN’ BİR DAVRANIŞ

İslami Değerler Külliyesi’nin açılışı kalabalık ve çok sayıda önemli ismin katılımı ile gerçekleştirilirken, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın açılışa katılmaması çok ağır eleştirildi. 

 

Sudi Arabistan Cidde Basın Ataşesi Bahattin Akyön’ün emekleri ile hayat bulan İslami Değerler Külliyesi için görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi. Törende çok ilginç bir detay dikkat çekti. Bu detay, herkesin törene katılıyor olması ancak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yine katılmıyor olmasıydı. Törene şehir genelinden ve şehir dışından bir çok isim gelirken, Başkan Saygılı yine yoktu. Kendisini ‘kibirli’ olarak tabir eden Başkan Saygılı’nın törene katılmaması yine ‘kibir’ damarının tuttuğuna yönelik yorumlara neden oldu.

 

Ayrıca, şehir içinden ve dışından bütün protokol ve önemli isimler törende yer alırken, Başkan Saygılı’nın törene katılmaması protokole büyük ‘saygısızlık’ olarak da yorumlandı. Artık sevdiği kişi ve guruplara başka, sevmediği veya kendisine rakip olarak gördüğü kişi ve guruplara başka davranan ve anlamsız itici bir yaklaşım biçimi sergileyen Başkan Saygılı’nın son hareketi şehri düşünenler için bardağı taşıran som damla oldu. Bir çok kişi açılışta yaşanan bu durumu şehre ve şehrin önde gelen insanlarına yapılmış büyük bir saygısızlık olarak değerlendirdi.

 

Daha önce de sıklıkla bu tür durumlara Saygılı ile şahit olan Kırıkkale, evvelden böylesi bir durum yaşamadığı için bunun ve Saygılı’nın Kırıkkale’ye artık zarar vermeye başladığını düşünüyor. Kırıkkale’de Saygılı’nın tavrının şehirde guruplaşmalara, hizipleşmelere, bölgeleşmelere neden olan en büyük ve en önemli olumsuzluk olarak görülüyor. Başkan Saygılı’nın artık mazeret göstermeksizin böylesi durumlara yol açmasına ne gibi bir açıklaması olacağı merak konusu. Törene katılan hemen herkes Başkan Saygılı’yı eleştirirken, bu hareketin Kırıkkale için çirkin bir davranış olduğu yorumları yapıldı. Öte yandan Saygılı’nın bu tür davranışlarının histerik bir hastalık olabileceği bile düşünülmeye başladı. 

 

 

 

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı