Anahtar Kelimeler: önemli değil daha yatırım

?Hiç önemli değil, 15 yıl daha yatırım?

?Hiç önemli değil,  15 yıl daha yatırım?

?Hiç önemli değil, 15 yıl daha yatırım?

?Dengelere çok dikkat edin!?

?Tedbirlerinizi alın?!?

Çakıcı Cumhurbaşkanı´na çağrı yaptı!

Bolu F Tipi Cezaevinde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, Cumhurbaşkanı´na hitaben bir mektup yazdı ve son günlerde yaşanan gelişmelere dikkat çekti, TSK´nın Suriye´ye girmesini değerlendirdi ve Cumhurbaşkanı´nın çok dikkatli davranmasını istedi. Çakıcı, kendisinin durumu konusunda da ?Devletin bekası söz konusu olunca hiç önemli değil, bir 15 yıl daha yatırım? dedi.

GÜNDEME ÖZEL AÇIKLAMA

UYAP üzerinden Cumhurbaşkanlığı makamına hitaben mektup yazan ve mektubuna ?Sayın Cumhurbaşkanım?? diye başlayan Alattin Çakıcı, mektubunda uluslar arası ilişkilerde tarih sürecine bakıldığında devletlerin dostu olmadığına dikkat çekti ve milli çıkarlar söz konusu olunca dostlukların rafa kaldırıldığını vurguladı. Askerimizin Suriye´ye girmesine dikkat çeken Çakıcı, FETÖ´ye bağlı askerler ile bu operasyonun yapılmış olması durumunda 1. Dünya Harbi´nde olduğu gibi, Ermeni Komitecilerin Osmanlı ordusunu terk ederek Taşnak ermeni Çetelerine katılıp hem katliam yaptıkları gibi hem de Osmanlı´yı sabote ettikleri gibi bir durumun söz konusu olabileceğini söyledi.

BÜTÜN TOPLUMU KUCAKLAYIN

15 Temmuz darbe girişiminin de okyanus ötesinden yapıldığının altını bir kere daha çizen Çakıcı, bunun yüzde 90´ı hain olmayan Asker ve Polisler ile Cumhurbaşkanı´nın dirayetli duruşu sayesinde önlendiğini ifade etti. Bunda 1. Ordu Komutanı ve milletin de katkısının büyük olduğunu vurgulayan Çakıcı, Cumhurbaşkanı´nın çağrısına bölücüler hariç tüm vatan evlatlarının ülke bütünlüğü ve demokrasi adına olumlu cevap verdiğini kaydetti. Cumhuriyet tarihinde Atatürk´ün kurmayları ile birlikte milletle kenetlenerek böyle bir şey yaptığını açıklayan Alattin Çakıcı, ?Cumhuriyet tarihimizde çok bunalımlı süreçler geçirmemize rağmen Cumhuriyet tarihinde iki defa bu millet sizin yanınızda yer aldı. Siz 78 milyonun desteğini almışsınız. Lütfen hiçbir parti gözetmeksizin bütün toplumu kucaklayın. Kimseyi ötekileştirmeyin? dedi.

IŞİD KADAR TEHLİKELİLER!

Cumhurbaşkanı´nın uluslararası ilişkilerde Başbakanlığı döneminde de bir çok şey yaşadığına işaret eden Çakıcı, AB´nin özünde Hıristiyan Birliği olduğunu vurgulayarak, Haçla Hilalin yan yana gelemeyeceğine vurgu yaptı ve buna dikkat edilmesini istedi. Çakıcı, batı kaynaklı sömürgeci zihniyetin ya sömürgeci ülkelere saldırdığını, ya da Türklük ve İslam´ın son kalesi olan ülkemizi ve milletimizi bölmeyi amaçladığını belirtti. Arap baharı ile başlatılan sürecin Türkiye´ye uzandırılmak istendiğine de dikkat çeken Çakıcı, 1949´dan bu yana Batılı müttefiklerimizin aslında bunu amaçladığını söyledi. Bunların medeniyetler ittifakı diye bir söylem çıkardığını söyleyen Alattin Çakıcı, son 5-6 yıldır TV´lerde bunun tartışıldığını, bütün bunların İslam dinini sulandırmaya yönelik girişimler olduğunu, dinimize saldırmadıkları sürece IŞİD ve onun benzeri örgütlerin İslam düşmanı olduğunu savundu. Çakıcı, batılı bir merkezden idare edilen misyonerler ve batılı tarikatların en az IŞİD kadar tehlikeli olduğunu da belirtti.

TÜM CEMAATLERE KARŞIYIM

Kur´an´dan bir ayetle hatırlatma yapan Çakıcı, ?Rabbim bir ayetinde diyor ki, ?Müşriklerle benim için münakaşaya girmeyiniz. Oradan uzaklaşın. Sonra bana dil uzatırlar.? Rabbimiz o kadar şefkatli ki, sapıtmış Adem nesline bile yaşama, beslenme, koruma ile ilgili hiçbir kavim ayırt etmeden rızık vermektedir. Böyle bir yüceler yücesine inanan, temiz kalbi İslam´ı yaşayan Türk ve İslam toplumlarının IŞİD ve onun gibi terör örgütlerinin iplerinin batılı emperyalistlerin elinde olduğunu bütün dünya bilmektedir? dedi. 15 Temmuz´dan sonra ve Suriye´ye girmemizin ardından dünyadaki dengelerin ve hesapların tamamen değiştiğine işaret eden Çakıcı, Cumhurbaşkanı´na çağrıda bulunarak, ?Silahlı Kuvvetlerin üst düzey mensupları ve Parlamentodaki bütün vatansever milletvekilleriyle istişareyi ihmal etmeyin. Akıl, gözden kaçan en küçük ayrıntıyı görebilmektedir. İşte bu hareket Çanakkale ruhunu çağrıştırması lazım. Ben Müslümanım, dinini çıkarları için kullanan FETÖ gibi tüm cemaatlere karşıyım? dedi.

15 YIL DAHA YATARIM

Çakıcı, Cumhurbaşkanına hitaben ?İnanın size yalakalık yapmıyorum. Şu arada da yasadan dolayı mahkemelerimle ilgili bir düzenleme olacak. Olumlu veya olumsuz bir karar verilecek, hiç önemli değil. Devletin bekası, milletin refahı söz konusu iken bir 15 yıl daha şerefimle yatarım, onur duyarım. Sayın Cumhurbaşkanım, Allah´a biat eder O´nun dışında kimseye biat etmem. Ülke söz konusu olunca sonucu benim için ölüm bile olsa sadakatim Devletimedir. Lütfen bu arada Batalı emperyalistlerin kullandığı hainler bombalar patlatabilir, daha önce de ifade etmiştim. Size de suikastler düzenleyebilirler. Lütfen tedbir alın gerisini Rabbime bırakın. Kim tuzak kurarsa kursun, tuzakların en hayırlısı Rabbimin kurduğu tuzaktır? dedi.

DENGELERE DİKKAT EDİN!

Şanlı Ordumuzun içinden çıkan bazı hainlerden dolayı onların yerli işbirlikçileri yüzünden ordunun milletin gözünden düşürülmeye çalışıldığının altını çizen Alattin Çakıcı, TSK içindeki yüzde 90´ı vatansever subaylar, aziz polisler ve Cumhurbaşkanı´nın dik duruşundan dolayı bir araya gelen 78 milyonun birlikteliğinin İstiklal Harbi birlikteliği olduğuna dikkat çekti. Bir uyarı yapan Çakıcı, ?Ama şu an Suriye´ye yönelik askeri kara operasyonumuz, Çanakkale ruhunun siz milletimizi kucakladığınız sürece gerçekleşeceğine inanın. Bunu 15 Temmuz´da gösterdiler. Suriye bataklığında bütün emperyalist aktörlere karşı lütfen dikkatli olun. Her an dengeler değişebilir. Dengeleri değiştirmek isteyen aktörler, bu aziz milleti hafife alırlarsa yanılırlar. Çanakkale ve İstiklal Harbi´ndeki gibi geldikleri gibi giderler. Rabbim sizi, devletine gönülden bağlı olmuş tüm vatansever Silahlı Kuvvetler mensuplarını, aziz Polisimizi ve aziz Milletimizi korusun ve yüceltsin? dedi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu