Anahtar Kelimeler: aşağı inmiyor!

Hiç aşağı inmiyor!

Hiç aşağı inmiyor!

Vatandaşı ayağına bekliyor

Bu yoksa bir proje mi?

 

Üst kattaki ofisinden nadiren iniyor!

 

Flaş bir iddia konuşuluyor!

 

O iddia nedir…?

 

Seçime sayılı günler kalan AKP belediye başkan adayı Saygılı’nın keyfi hiç yerinde görünmüyor. Sokağa zaten inmediği bilinen Saygılı’nın seçim atmosferinde bile sokakta görüldüğü pek gözlenmiyor. Ve bir de yeni bir söylenti kulislerde yankı bulmaya başladı.

 

MİLLETİ AYAĞINA ÇAĞIRIYOR

Seçime sayılı günler kalan AKP belediye başkan adayı Saygılı’nın keyfi hiç yerinde görünmüyor. Sokağa zaten inmediği bilinen Saygılı’nın seçim atmosferinde bile sokakta görüldüğü pek gözlenmiyor. Ve bir de yeni bir söylenti kulislerde yankı bulmaya başladı. Vatandaşın ayağına gitmesi gereken Saygılı, seçmeni seçim bürosuna çağırarak görüşüyor. Yükseklerde olmayı seven bir pro      fil veren ve “kibirli” lafı ile dikkat çeken Saygılı, seçim çalışmasını yine üst katlardan bir yerde tuttuğu seçim ofisinde vatandaşı ayağına çağırarak yürütmeyi tercih eden bir görüntü ile dikkat çekiyor. Seçim bürosuna gelenlerin de sayısının oldukça az olması görüntülere yansıyor. 

 

KAYBETTİRME İDDİASI!

Bu arada Saygılı’nın adaylığı ile ilgili yeni bir iddia Kırıkkale kulislerinde yankı buluyor. İddiaya göre Saygılı bir proje aday. Konuşulan iddialara göre milletvekili adayı olamayan Saygılı, belediye için aday olmayı düşünmemiş. Hatta Ankara’dan ev alarak bir süre Ankara’dan Kırıkkale’ye gelip gitmeye başlamış. Fakat iddiaya göre Beşir Atalay devreye girmiş ve tekrar aday olmasını söylemiş. Daha önce başarılı iki dönemine rağmen Veli Korkmaz’ı aday yapmayan veya yaptırmayan Atalay’ın hiçbir dikkat çekici başarısı olmayan ve hatta başarısız olarak görülen Saygılı’yı aday yaptırarak Kırıkkale’de AKP’ye seçim kaybettirme girişiminde bulunduğu konuşuluyor. Daha önce Cumhurbaşkanı tarafından “trenden inen” veya “indirilen” olarak tarif edilen Atalay’ın başarısız Saygılı’yı aday yaptırarak AKP’ye oyun oynadığı ve seçim kaybettirerek Cumhurbaşkanı’ndan intikam alma amacında olduğu, Saygılı’nın proje aday olarak önü sürüldüğü iddia ediliyor.

 

HAKLI GİBİ GÖRÜNÜYOR

Anketlerde hep sonuncu çıkan, şu ana kadar yüzde 23’ü sadece bir ankette gören, rakiplerinin açık ara gerisinde kalan, rakipleri yüzde 30 ila 33 oranında oya sahipken kendisi parti ve Kırıkkale tarihinin en düşük oyu ile seçim çalışmalarını gönülsüz yürüttüğü gözlenen Saygılı’nın bu iddialara ne diyeceği merak konusu. Kırıkkale kamuoyu bu iddiaları kulislerde konuşmayı sürdürürken, başarısızlığa giden yolda iddialar da haklı gibi görünüyor. 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı