Anahtar Kelimeler: Hiçbir engel değil

Hiçbir şey engel değil

Hiçbir şey engel değil

Hiçbir şey engel değil

Kırıkkale Üniversitesi tarafından Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen ?Engelsiz Kültür, Sanat ve Spor Festivali´ Mavi Salon´da yapılan açılış töreni ve Para-Tekvando Milli Sporcusu Gamze Gürdal ile Ampute Milli Takım Sporcusu Barış Telli´nin söyleşisi ile başladı.

KÜ DE PROGRAM YAPILDI

 Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Vali Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Dekanlar, Para-Tekvando Milli Sporcusu Gamze Gürdal, Ampute Futbol Milli Takım Sporcusu Barış Telli, Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu ve İş eğitim Merkezi, Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim Uygulama Merkezi Birinci Kademe Okulu öğrencileri ve öğretmenleri, engelli vatandaşlar ve yakınları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Mehmet Başalan, ?3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Üniversite olarak iki gün boyunca dostlarımızla, kardeşlerimizle birlikte farkındalık oluşturmak, onlarla güzel vakit geçirmek üzere iki günlük dolu dolu bir program hazırladık. Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Programın verimli geçmesini temenni ediyorum? dedi.

SÜREKLİ OLSUN İSTİYORUZ

Etkinliğin düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sami Yanık,  ?Engelli bireylerin, engelli ailelerin halinden anlayan bir Rektörümüz var. Engellilere bakış açısı ve pozitif ayrımcılık sağlamasından dolayı teşekkür ediyorum. Engellileri anmak, engellileri hatırlamak sürekli olsun istiyoruz. Üniversite ile sürekli iş birliği içerisinde olmak istiyoruz. Hem bilimsel açıdan çocuklarımıza yardımcı olmalarını hem de sportif ve sosyal açıdan yardımcı olmalarını istiyoruz? dedi.

TAKDİRLERİMİ ARZ EDİYORUM

Mevlüt Hiçyılmaz Özel Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Meydaneri,  ?Rektör Hocama çok teşekkür ediyorum. Tıp Fakültemize yeni çocuk psikiyatristi geldi.  Engelli çocuklarımızın sağlık raporu almasında ciddi anlamda sıkıntılar yaşıyor aileler. Sizden Çocuk nöroloğu ve çocuk psikoloğu talep ediyoruz? şeklinde konuştu. Konuşmasına, programın hazırlanmasında emeği geçen Üniversite Yönetimine ve çalışanlarına teşekkürlerini sunarak başlayan Vali Yardımcısı Ercan Aslantaş, ?Bizlere en büyük engelin aslında kafalarda olduğunu gösterdiğiniz için takdirlerimi arz ediyorum? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false