Anahtar Kelimeler: Hilmi rüzgarı

Hilmi Şen rüzgarı

Hilmi Şen rüzgarı

HİLMİ ŞEN KAZANDI

 

Siyasetin heyecanlı yaşandığı yerlerden bir tanesi de Balışeyh ilçesiydi. AK Parti’den aday adayı olan ve süreçte aday gösterilmeyen Hilmi Şen, Yeniden Refah Partisi’ne geçerek aday oldu. Şen, vatandaşların desteğini alarak başkan seçildi.

 

 

HİLMİ ŞEN KAZANDI

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde iki dönemdir AK Parti çatısı altında vatandaşlara hizmet sunan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, seçimi kaybetti. AK Parti’den aday adayı olan ve süreçte aday gösterilmeyen Hilmi Şen, Yeniden Refah Partisi’ne geçerek aday oldu. Şen, vatandaşların desteğini alarak başkan seçildi. Yeniden Refah Partisi’nin tek kazandığı ilçe olan Balışeyh’de Hilmi Şen, AK Parti’ye çelme taktı. Açılan yüzde 100 sandıklara göre Yeniden Refah Partisi'nden Hilmi Şen yüzde 46,60 oranıyla 857 oy alarak Balışeyh'in yeni belediye başkanı oldu. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Mevcutta iki dönemdir belediye başkanı olarak görev yapan Hilmi Şen ise, 622 oyda kaldı. Şen ve Dedelioğlu arasında 35 oy farkı oluştu. Şen’den yana kararını veren vatandaş, Balışeyh için Hilmi Şen’i belediye başkanı olarak seçti. Şen, “Teşekkürler Balışeyh'im. Sandığa yüreğini koydun Balışeyh Kazandı. Şimdi el ele, gönül gönüle hizmet için çalışma zamanı. Biz hep birlikte başaracağız diyerek yola çıktık, hep birlikte başardık” dedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu