Anahtar Kelimeler: “Hizmetlerimiz devam edecek”

Hizmetlerimiz devam edecek”

 Hizmetlerimiz devam edecek”

Hizmetlerimiz devam edecek”

 

Uyar iftarda buluşturdu  

Bahşılı Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar Ramazan ayında iyilik düsturuna yakışır işler yaptıklarını Bahşılı halkına yönelik hizmetlerini süreceğini söyledi.

BAHŞILI'DA İFTAR

Bahşılı Belediyesi Ramazan ayının başlaması ile devam eden etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Önceki gün akşam Belediye hizmet binası önünde verilen iftar yemeğine büyük ilgi vardı. İftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar, İlçe protokolü, gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Selci, oda temsilcileri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. Kuran-ı kerim tilavetinin ardından Başkan uyar kısa bir konuşma yaptı.

RAMAZAN'A YAKIŞIR

İftar öncesinde konuşan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, iftara katılan misafirlere teşriflerinden dolayı teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Harun Ersin Polat`ın annesinin vefatı ile üzüldüklerini belirten Başkan Uyar Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı ay olduğunu dile getirdi. Başkan Uyar, "Ramazan ayı içerisinde iyilik düsturunu hayata geçirmek için ibadetler yaptık. Vatandaşlarımızın evlerine giderek iftarlar açtık, kadrince kaderince evlerimizi ziyaret ettik. Küçük hediyeler bıraktık. Bugün de sizlerle birlikte halkın iftarında bulunmaktan, onur ve mutluluk duyuyorum. Şimdiden de gelmekte olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

İlimizin yetiştirdiği  ve bir çok dizide rol alan Sezai Yeşilyurt kısa bir skeç sundu. Program çocuklara yönelik Hacivat ve Karagöz gösterisi ile devam etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli