Anahtar Kelimeler: Hukukçular Külliye buluştu

Hukukçular Külliye´de buluştu

Hukukçular Külliye´de buluştu

Hukukçular Külliye´de buluştu

 

Çakır´da külliyeye çıktı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve aralarında Kırıkkale Baro Başkanı Av. Erol Çakır´ın da bulunduğu heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiler.

KONUŞMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ve aralarında Kırıkkale Baro Başkanı Av. Erol Çakır´ı kabul etti.  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga´nın da hazır bulunduğu kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan TBB yönetim kurulu üyeleri ve baro başkanlarından oluşan heyet üyelerine hitaben bir konuşma yaptı.

HAK ARAMA ÖZGÜRLÜĞÜ

Ziyaretin ardından durumu özetleyen Baro Başkanı Çakır, ?Türkiye´nin her yerinden 70´in üzerinde Baromuzla ve TBB ile birlikte önce; Anıtkabir´e, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´e gittik. İşgal girişimine karşı Kuva-i Milliye ruhuyla direnme sözü verdik. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde; adil yargılanma, suçsuzluk karinesi, lekelenmeme hakkı ve hak arama özgürlüğünün önemine işaret ettik. Bu hak ve hürriyetlerin ihlalinin en çok FETÖ´ye yarayacağını; suçlu ve suçsuz birbirinden ayrılamaz ise FETÖ mensuplarının, suçsuzların yanında itibar kazanacağını dile getirdik? dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı