Anahtar Kelimeler: Hurda temizliği

Hurda araç temizliği

Hurda araç temizliği

MKE’YE TESLİM EDİLDİ

 

Kırıkkale’nin şirin beledisi Hacılar’da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Son olarak Hacılar Belediyesi hurda atıl araç temizliği başlattı. Yapılan çalışma ile birlikte hem atıl araçlar ekonomiye kazandırılacak, hemde belediyenin kasasına para girmesi sağlanacak.

MKE’YE TESLİM EDİLDİ

Hacılar belediyesi araç parkında hurda/atıl durumda bulunan ekonomik ömrünü doldurmuş 1 adet kamyon 1 adet minübüs ve 1 adet kamyonet Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (MKE) Geri Dönüşüm İşletme Müdürlüğü'ne teslim edilerek makina parkını rahatlattı. Hacılar Belediye Başkanı Başkanı Mehmet Koyuncu, belediyecilik anlayışı içerisinde her alanda hizmetlerine devam ediyor. Hacılar belediyesi araç parkında hurda/atıl durumda bulunan ve görüntü kirliliği yaratan araçları talimatları Doğrultusunda MKE  geri dönüşüm işletme Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ÇALIŞMA BİLGİSİ VERİLDİ

Makina parkında bulunan hurda araçların görüntü kirliliği oluşturduğunu açıklayan  Hacılar Belediye Başkanı Başkanı Mehmet Koyuncu, “Bu duruma son vermek için hurda halinde bulunan ve ömrünü doldurmuş, 1 adet kamyon 1 adet minübüs ve 1 adet kamyonet Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü (MKE) Geri Dönüşüm İşletme Müdürlüğü'ne teslim edildi. Böylelikle parkın rahatlaması sağlandı ve çirkin bir görüntü kalmış oldu. İnşallah Hacılarımız için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı