Anahtar Kelimeler: Huzurevi ihale olacak

Huzurevi ihale olacak

Huzurevi ihale olacak

Yıllar önce yatırım programına alınan huzurevinin çalışmaları hız kazanıyor. Projesi tamamlanan Huzurevi Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesine yapılacak.

HUZUREVİ ÇALIŞMASI

Yapılacak olan ihalenin ardından süreç hız kazanacak. Konu ile ilgili Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan yaptığı açıklamada “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finanse edilen 12.000 m2 alana kurulacak 100 Yataklı Huzurevi binamıza ait ihale süreci başlatıldı. 2025 yılında yapım sürecinin tamamlayıp tesisi kullanıma açmayı planlıyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi. Kırıkkale 100 yataklı huzurevi inşaatı 12 bin metre karelik alan üzerine inşa edilecek.

 

NELER OLACAK?

Kırıkkale Huzurevi bodrum ve zemin olmak üzere 3 kattan oluşacağı, toplam İnşaat alanın ise 10 bin 688 metre kare olması öngörülüyor. Güvenlik kulübesinin zemin katta olacağı ve 63,10 metre kareden oluşacağı bildirildi. İnşaat çalışmalarının tamamlanarak Huzurevinin devreye alınmasıyla birlikte Kırıkkale´de önemli bir ihtiyaç daha giderilmiş olacak.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu