Anahtar Kelimeler: Huzurlu sokaklar operasyonu

Huzurlu sokaklar operasyonu

Huzurlu sokaklar operasyonu

Huzurlu sokaklar operasyonu

Uygulama yapılıyor

Türkiye genelinde yapılan ?Huzurlu Sokaklar´ operasyonu kapsamında, Kırıkkale´de da ramazanın birinci gününde suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması ile vatandaşların huzurlu olmaları amacıyla farklı noktalarda polisler tarafından ?Huzurlu Sokaklar´ uygulaması yapıldı.

GEREKEN ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kırıkkale´de Ramazan ayının huzurlu bir şekilde geçmesi, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla huzur operasyonu gerçekleştirildi. Operasyona, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve trafik ekipleri katıldı. Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde, aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruldu.

EMNİYETE BİLDİRİLMELİ

Kırıkkale´de Ramazan ayının huzurlu bir şekilde geçmesi için gereken çalışmanın yapılacağını söyleyen Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale´de Ramazan ayının huzurlu geçmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, kentin belirli noktalarında uygulamalar yapıldığını söyledi. Operasyonların tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirten Çorumlu, vatandaşların şüpheli gördükleri olayları emniyete bildirmeleri gerektiğini kaydetti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu