Anahtar Kelimeler: müdürü

İETT müdürü oldu

İETT müdürü oldu

Ordudan ayrıldıktan sonra İETT işletmelerinde Bakım Onarım Daire Başkanı olan hemşerimiz, şimdide aynı işletmelerin Genel müdürlüğüne getirildi.

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Ordu’dan ayrıldıktan sonra İETT işletmeleri Genel Müdürlüğü Bakım Onarım Daire Başkanı olan hemşerimiz İrfan Demek, bir yıl sonra aynı işletmelerde genel müdür yardımcısı görevini üstlenmişti. Başarılı çalışmaları sonrası dikkatleri üzerine çeken hemşerimiz Demek, aynı işletmelerin Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Kırıkkaleli Yatırımcı ve Sanayici İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uyar, hemşerimiz Demet’in bu göreve getirilmesi dolayısıyla bilgi amaçlı tebrik mesajı yayınladı.

 

İrfan Demet Kimdir?

1976 yılında Kırıkkale’de doğan İrfan DEMET, İlk ve orta dereceli öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. Jandarma Okullar Komutanlığı Uz.J.-Astsb.Sınıf Okulu ve Kara Harp Okulu SUTASAK eğitimlerini başarıyla tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olup İstanbul Ticaret Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yapmaktadır.

 

 

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu