Anahtar Kelimeler: İhbar hattı devrede

İhbar hattı devrede

İhbar hattı devrede

İhbar hattı devrede

Bahşılı Belediyesi ?İhbar Hattı? kurdu

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin´in talimatı ile Belediye bünyesinde ihbar, şikayet, istek, talep ve bilgi için İhbar Hattı kuruldu.

İHBAR HATTI DEVREDE

Bahşılı Belediyesi ilçede katılımcı belediyecilik amacıyla ihbar hattı kurdu. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin´in talimatı ile kurulan ihbar hattı istek, talep, şikayet, öneri, bilgi ve diğer konular için kullanılacak. Vatandaşlar ihbar hattına bahsi geçen konularda bilgi verebilecek veya talepte bulunabilecek. İhbar hattının numarası 0 532 167 00 71 olarak belirlendi. Bu numaraya görüntülü veya yazılı olarak ihbar, istek, talep, şikayet, öneri ve bilgi verilebilecek. Devreye giren hatta vatandaşların ulaşmaya başladığı bildirildi.

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Tekin, ?Bu gün itibari ile Bahşılı Belediyesi whatsapp  İhbar Hattı kurulmuştur. Bugün itibariyle ihbar hattına ihbar, şikayet, istek, talep ve bilgi hattına toplam 47 adet ihbar gelmiştir. Hepsi kayıt altına alınıp, 23 tanesi çözüme ulaştı 11 tanesi yapılma aşamasında, 7 tanesi ilerleyen zamanlar içerisinde programa alınan projeler kapsamında birlikte yapılacak, 6 tanesi ise asılsız ihbar çıktı. Gönül belediyecilik yolunda koşar adımlarla ilerliyoruz. Sağduyulu hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false