Anahtar Kelimeler: İhtisas rezalet

İhtisas´ta rezalet!

İhtisas´ta rezalet!

İhtisas´ta rezalet!

Buraya sağlam gelen hasta olur!

Her yer pislik ve kırık dökük!

Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesiyle ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. Hastane şimdi de pislik ve malzemelerin kırık dökük görüntüsü ile tepki çekiyor.

HER YER PİSLİK İÇİNDE

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yine skandal görüntülerle dikkat çekiyor. Skandal ve rezalet haberlerinin eksik olmadığı hastane tam bir pislik yuvası. Hastanede artık temizlik işi gelişigüzel yapılıyor. Bunu hastanenin her yerinde görmek mümkün. Hastaneye sağlam gelenin hasta olacağı durumlar var. Hastanenin neresine bakarsanız pisliğe dair dikkat çekici görüntüler mevcut. Enfeksiyon riski had safhada. Bu durum büyük tepki çekiyor. Her yer toz ve kir içinde. Pislik ve kir lekeleri dikkat çekiyor.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Bu arada malzemelerin de kırık dökük olduğu gözleniyor. Bu durum da ayrı bir konu. Kırılan malzemeleri kimin kırdığı meçhul. Tamir işlerinin de aksak olarak yürütüldüğü görülüyor. Hastane pislik ve kırık dökük hali ile tepki çekmeye devam ediyor. Vatandaşlar ve hastalar ile hasta yakınları bu durumdan çok şikayetçi. Hastane yönetimi ve idaresinin hastane yönetme ve diğer işler konusunda becerikli olmadığı söyleniyor.

 



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu