Anahtar Kelimeler: güçlü liderlerimiz

?İki güçlü liderlerimiz var?

?İki güçlü liderlerimiz var?

?İki güçlü liderlerimiz var?

İL Divan Toplantısı yapıldı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından hafta sonu il divan toplantısı gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşan 24. dönem Ağrı Milletvekili Kırıkkale-Yozgat koordinatörü Kerim Yıldız, ?Vekillerimizin sağlamış olduğu bu birlik beraberlik Kırıkkale´nin güzel yatırım almasına vesile olur? dedi.

DİVAN TOPLANTISI

Parti binasında düzenlenen toplantıya Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, 24. dönem Ağrı Milletvekili Kırıkkale-Yozgat koordinatörü Kerim Yıldız, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını Akçay yaptı.

DAVUTOĞLU ÖVGÜSÜ

1 Kasım´da yapılan seçimde 3 Milletvekilini Ankara´ya gönderdiklerini belirten Akçay, emeği geçen ve destekleyen herkese teşekkür etti. Türkiye´nin etrafının ateş çemberi olduğunu ve ülkemizde de terör örgütü sorunuyla mücadele edildiğini vurgulayan Akçay, ?Bugün içinden geçtiğimiz bu sıkıntılı süreç içerisinde Cumhurbaşkanımız gibi güçlü bir liderimiz var. 1 Kasım seçimlerinde tek başına güçlü bir iktidarla gelen Ahmet Davutoğlu gibi başbakanımız var? dedi.

YÜREĞİMİZ YANIYOR

Konuşmasında ülkemizde terörle mücadele konusuna değinen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mücadelelerde şehit düşen askerimize ve polisimize Allah´tan rahmet diledi. Bu operasyonların terörü bitirmeye yönelik olduğunu vurgulayan Saygılı, ?Her şehit haberi geldiğinde yüreğimiz yanıyor, canımız acıyor. İnşallah şehit haberleri almayız ve yüreğimiz de bir daha yanmaz. Bu terörle mücadele, terörü bitirmeye yönelik operasyonlardır? şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ SAYISI ÇOK

Diğer milletvekilleri adına söz alan Milletvekili Abdullah Öztürk, seçimlerin üzerinden üç ay gibi süre geçmesine karşın TBMM´de ziyaretçi sayısında rekor kırdıklarını söyledi. Günde 400-500 arasında değişen Kırıkkaleli vatandaşları ağırladıklarını dile getiren Öztürk, ?Bizler sizlerin bu desteği sayesinde buradayız. Desteğinizi hiç bir zaman üzerimizden çekmeyin. İnşallah sağlamış olduğumuz bu birlik ve beraberlike en güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olacağız? şeklinde konuştu.

GURUR DUYUYORUZ

Geçmiş dönemlerde vekillerin birlik ve beraberlik sağlamadığını, bu düşüncenin 1 Kasım seçim sonrasında değiştiği sözlerinin altını çizen Öztürk,?Biz birlik beraberliğimizi muhafaza etmek suretiyle gittğimiz yerde Kırıkkale´nin yüzünü göstermekten gurur duyuyoruz. Sizler bizleri düz konuştuğumuz ve işleri süslemediğimiz için sevdiniz. Yöremize hizmetleri getirebilmek adına bakanlıklarda, müsteşarlıklarda çalışmaların takipçisi olarak çalışıyoruz? dedi.

BERABERLİĞİ GÖRÜLÜYOR

Son olarak konuşma yapan 24. dönem Ağrı Milletvekili Kırıkkale-Yozgat koordinatörü Kerim Yıldız, bu dönemde kendi isteğiyle vekilliğe talip olmadığını farklı alanlarda halka hizmet etmeyi hedeflediğini söyledi. Bu kapsamda Kırıkkale-Yozgat koordinatörlük görevini üstlendiğini belirten Yıldız, ?Yukarıda birlik varsa teşkilatın bütününe ve halka yansır. Buradada görüyorum vekillerin birliğini ve beraberliğini görüyorum. Eğer vekiller ittifak halinde değilse teşkilata ve topluma yansıyor problem yaşanıyor? ifadesinde bulundu.

DESTEKLERİNİZE GÜZEL HİZMETLER

Yıldız,?Bundan sonra sizleri de tanıyacağız. Bu birlikteliği sağlarsak başarılar devam eder. İnsan oğlunun kusur, eksik ve hataları olur. Önemli olan bunun üstesinde gelmek. Kırıkkale´nin yatırım alabilmesi adına da vekillerimizin sağlamış olduğu bu birlik beraberlik olumlu sonuç getireceği kanaatindeyim. Bizler biliyoruz ki Kırıkkale, AK Parti´ye her seçim döneminde büyük destek vermiştir. Bu büyük desteğin karşılığıda vekillerimizin, bu şehre kazandıracağı ekonomik, tarım, sanayi ve istihdam alanında katacağı yatırımlardır.? Dedi. konuşmaların ardındoan ise 1 kasım seçimlerinde gece gündüz çalışan ilçe belediye başkanları ve ak parti ilçe başkanlarına plaket verildi



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli