Anahtar Kelimeler: yerden gelmedi

İki yerden ses gelmedi!

İki yerden ses gelmedi!

İki yerden ses gelmedi!

Müdür görevden alındı!

İşbirlikçileri var mı?

Milli Piyade Tüfeği´ni Amerikalı bir firmaya satarken suçüstü yakalanan MKE Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi konusunda iki yerden açıklama beklendi ancak ses gelmedi.

SESSİZ KALDILAR!

Milli Piyade Tüfeği´ni satarken yakalanan Tanrıverdi´ye en yüksek tepkiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Erdoğan, ?Cibilliyetsizlik? dediği olayla ilgili hukukun gereğini yapacağını söyledi. Kırıkkale´de kamuoyu ve silah üretimini yapan işçiler olaya tepki gösterirken, MKE yönetiminden ve kurumda yetkili olan Türk Metal Sendikası´ndan olayla ilgili bir açıklama beklendi ancak ses gelmedi.

İŞBİRLİKÇİLERİ OLABİLİR

İki yerden de açıklama bekleniyor. Bu arada tutuklanan müdürün de görevden alındığı öğrenildi. Öte yandan müdürün bu olayı tek başına yapabilmiş olmasının mümkün olmadığını söyleyenler var. Müdürün mutlaka işbirlikçileri olacağını ileri süren bazı uzmanlar, olayın derinlemesine araştırılmasını öneriyorlar.

KURUMDA MÜDÜR YOK!

Öte yandan MKE Genel Müdürlüğü görevi bir süredir boş duruyor. Genel Müdür İzzet Artunç´un ani bir kararla görevden ayrılmasının ardından perine henüz bir atama yapılmadı. Görev vekaleten yürütülüyor. Adı casusluk ile gündeme gelen Silah Fabrikası Müdürü de görevini vekaleten yürütüyordu. Kurumda atamaların neden yapılmadığı merak konusu. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false