Anahtar Kelimeler: Refah’

İki isim Refah’ta

İki isim Refah’ta

Aday adaylık sürecinde Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Keskin ilçesinden Halim Bulut ve Balışeyh İlçesinden Hilmi Şen, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisine geçti.

 

İSTİFA ETTİLER

Daha önce Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulunan Ak Parti Keskin eski İlçe Başkanı Halim Bulut ve Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hilmi Şen partilerinden istifa ettiler. Partilerinden istifa eden Bulut ve Şen Yeniden Refah Partisine geçiş yaptılar. Parti değişikliği yapan Halim Bulut Yeniden Refah Partisinden Keskin Belediye Başkan adayı, Hilmi Şen ise Yeniden Refah Partisinden Balışeyh Belediye Başkan adayı oldu.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şen “Değerli Balışeyli Hemşerilerim Ak Parti Aday Adayı süreci sona ermiştir. Aday gösterilen bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen yol arkadaşlarıma gönül dostlarımıza, akrabalarıma Balışeyh esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Bulut ise “Değerli Hemşerilerim Ak parti Aday aday süreci sona ermiştir. Aday gösterilen bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen Arkadaşlarıma, Keskin esnafına çok teşekkürler ediyorum” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı