Anahtar Kelimeler: partide manidar durum!

İki partide manidar durum!

İki partide manidar durum!

İki parti listesi belli gibi

Aday sayıları çok az

 

Neden böyle oldu?

 

Kırıkkale’de İyi Parti ve AKP’de aday sayısı bir hayli yüksek. Bu iki parti rekabet ederken, iki partide ise aday sayısının az olması dikkat çekiyor.

 

İKİ PARTİDE LİSTE BELLİ

Kırıkkale’de İyi Parti ve AKP’de aday sayısı bir hayli yüksek. Bu iki parti rekabet ederken, iki partide ise aday sayısının az olması dikkat çekiyor. MHP ve CHP’de hem aday sayısı az ve hem de listenin ilk sıraları belli gibi. MHP’de birinci sırayı Halil Öztürk’ün alması, CHP’de de birinci sırayı Ahmet Önal’ın alması bekleniyor. Bu iki ismin altına ise gelecek isimlerin önemine bile bakılmıyor. CHP Ahmet Önal’a vatandaşlarla başarılı diyaloğu nedeniyle yeniden birinci sırayı vermesi bekleniyor. MHP’de ise Öztürk’ün birinci sırayı alacağı konuşuluyor. 

 

ÖZTÜRK İÇİN BÜYÜK RİSK

CHP’de herhangi bir sorun görünmüyor. Ancak MHP’de durum farklı gibi. Erdal Baloğlu’nun görevden alınmasından bu yana partide işlerin eskisi gibi gitmediği ileri sürülüyor. Öztürk’ün tüm ipleri eline aldığı, partide bir çok ismi ötelediği ve küstürdüğü, bu yüzden de partiye ilginin azaldığı ifade ediliyor. Özellikle Sinan ateş vakasından sonra partinin Kırıkkale’deki ağır topları olarak bilinen kişiler bile açıktan tepki göstermeye, sosyal medyada tepki paylaşımları yapmaya başladılar. Bu durumun partiye büyük zarar vermesi ve Öztürk’ün seçilmesini çok ciddi oranda riske atması bekleniyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı