Anahtar Kelimeler: İlçelerde etkinlik yapıldı

İlçelerde etkinlik yapıldı

İlçelerde etkinlik yapıldı

Kırıkkale'nin Delice, Keskin, Karakeçili ve Bahşılı ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

 

İLÇELERDE ETKİNLİK

Kırıkkale'nin Delice, Keskin, Karakeçili ve Bahşılı ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi. Karakeçili Hükümet Konağı önünden başlayan yürüyüş, çarşı merkezinde sona erdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Kaymakam Ali Can Uludağ'ın konuşmasının ardından şiirler okundu, 15 Temmuz'u anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Programda, Karakeçilili 15 Temmuz şehitleri Alparslan Yazıcı ve Volkan Pilavcının biyografisi okundu.

 

BAHŞILI ETKİNLİĞİ

Bahşılı ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndan yürüyüşe başlayan protokol üyeleri ve vatandaşlar, Barboros İlkokulu'ndan dönerek tekrar meydana geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan meydandaki etkinlikte, Kur'an okundu ve dua edildi. Törende, Kaymakam Osman Beyazyıldız ve Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin konuşma yaptı. Delice ve Keskin ilçelerinde de etkinlikler gerçekleştirildi. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı