Anahtar Kelimeler: İlçeye meydan projesi

İlçeye meydan projesi

İlçeye meydan projesi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına devam ederken yeni projelerinden “Yahşihan Meydan Projesi”nin tanıtımını gerçekleştirdi.

MEYDAN YAPILACAK

Göreve gelmesiyle 5 senede 175 projeyi hayata geçiren Türkyılmaz, ilçe merkezinin cazibesini artırmak için hazırladığı projeyi “ İlçe merkezimizin çehresini güzelleştireceğimiz, sosyal ve kültürel değerlerimizi temsil eden ve bir taraftan da mevcut ihtiyaçlara çözümler üreten meydan projemiz ile nitelikli ve sürdürülebilir açık alanların üretilmesi, farklı yaş gruplarının bir arada kaliteli zaman geçirmesi, halkımızın ilçemize karşı aidiyet duygusu geliştirmesini amaçlıyoruz” dedi.

 

AÇIK ALAN İHTİYACI

Türkyılmaz, yaklaşık 2000 metrekare alana inşa edilecek olan proje için “2000 metrekare büyüklüğündeki meydanımızda oturma alanları, süs havuzu, banklar ve yeşil alanlar konumlandırılacaktır. Meydanın karşısında bulunan mevcut yapılarımız kent kültürü ve kent estetiğine uygun bir şekilde ahşap görünümünde dış cephe restorasyonu uygulanarak ilçemiz tarihini yansıtacak bir görünüme kavuşturulacaktır. İlçemizde eksikliği hissedilen açık alan ihtiyacı, projemiz sayesinde çözüme kavuşacak, vatandaşlarımız için ilçemizde ferah bir ortam oluşacaktır” dedi. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı