Anahtar Kelimeler: Ilıcan’ rekor bağış

Ilıcan’dan rekor bağış

Ilıcan’dan rekor bağış

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda gerçekleştirilen Türkiye Tek Yürek kampanyası yayınına katılan Kırıkkaleli iş insanı M. Haluk ılıcan 5 milyon TL bağışta bulundu.

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR DESTEK

Başta Kahramanmaraş ile Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis ve Elazığ’ı etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye, ortak yayında tek yürek oldu. Tüm TV kanalları ve radyolardan ortak canlı olarak yayınlanan “Türkiye Tek Yürek” kampanyasında sevilen dizi ve program yüzleri, AFAD ve Kızılay’a bağışlanmak üzere yardım topladı. Türkiye Tek Yürek kampanyasında yayına katılan Kırıkkaleli hemşehrimiz iş insanı Muhammet Haluk Ilıcan 1 Milyon TL Depremin ilk gününden gönderdiği yardımlar ile Toplamda 5 Milyon TL yardımda bulunduğunu açıkladı.

 

ILICAN DESTEK OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarının kısa zamanda sarılması için ilk günden itibaren çaba sarf ettiklerini belirten Kırıkkaleli İş İnsanı M. Haluk Ilıcan “10 ilimizi etkileyen afetin acısı kelimelerle ifade edilemeyecek kadar derin. Depremde yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Acımızı yaşayacağız ama yaralarımızı da saracağız. Bu yaraları ülke olarak el birliği içerisinde saracağız” ifadesini kullandı. Kırıkkaleli İş İnsanı M. Haluk Ilıcan Ramazan ayında da deprem bölgesinde günlük 4 bin kişiye iftar sofrası kurulacağını açıkladı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı