Anahtar Kelimeler: ziyaret Vali Kolat yapıldı

İlk ziyaret Vali Kolat´a yapıldı

İlk ziyaret Vali Kolat´a yapıldı

İlk ziyaret Vali Kolat´a yapıldı

HUDER şubesi açıldı

Genel Merkezi Ankara olan Hukuki Araştırmalar Derneği´nin (HUDER) Kırıkkale Temsilciliği faaliyete geçti. Hukuki Araştırmalar Derneği yönetim kurulu kararı ile Kırıkkale ilinde HUDER adına temsilcilik açma yetkisi Avukat Ömer Öztürk´e verilirken, ilk ziyaretlerini Vali Ali Kolat´a yaptılar.

KIRIKKALE´DE ŞUBE AÇILDI

70 ilde şube ve temsilcilikleri bulunan, avukat ve yargı mensuplarından oluşan üyeleri ile önemli bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda ilerleyen HUDER Kırıkkale temsilciliği HUDER Kırıkkale Temsilcisi Av. Ömer Öztürk başta olmak üzere, Av. Mustafa Babayiğit, Av. Yunus Erol, Av. Büşra Ayna, Stj. Av. Mustafa Arslan, Stj. Av. İbrahim Yasir Ünal´dan oluşan bir heyetle Vali Ali Kolat´ı ziyaret etti. Derneğin amaç ve faaliyetleri, yapısı ve işleyişi hakkında bilgi vermek, derneği tanıtmak ve birlikte yürütülebilecek faaliyetler için buradayız demek için Vali Kolat´ı yeni valilik binasındaki makamında ziyaret eden HUDER Şubesi, kendilerine üzerinde Cevşen yazılı birde zırh hediye etti. Vali Kolat ise, kendisinin de bir hukukçu olduğunu dile getirerek başarı temennilerinde bulundu.

1988 YILINDA KURULDU

Henüz yeni olmalarına rağmen ciddi katılımlarla aktif olarak hizmet verdiklerini dile getiren Kırıkkale Temsilcisi Öztürk, ilimizde bulunan tüm avukat ve yargı mensuplarını derneklerine beklediklerini dile getirdi.  Zafer Caddesi´nde bulunan özel bürosunda hizmet veren Avukat Öztürk, Hukuki Araştırmalar Derneği´nin 1988 yılında kurulduğunu söyleyerek, ?Türkiye´nin en köklü ve en yüksek üyeye sahip sivil hukuk kuruluşudur. Türkiye´de 70´ın üzerinde ilde; Avrupa´da 10 civarında ülkede teşkilatları ve gönüllüleri ile faaliyetlerine istikrarlı olarak devam edebilmiş tek hukuk kuruluşudur?

BİLGİ VERİLECEK

Hukuki Araştırmalar Derneği´nin amacı hakkında bilgi veren Öztürk, ?Bir dernek olarak teşkilatlanmasını işaret eden iradelerin, önderlerinin niyet ve inançlarından asla ödün vermeden, milletimizin milli değerlerinden hasıl olmuş ilke ve değerleri savunmak, üyelerinin sosyal ve mesleki sahada yardımlaşma ve dayanışmalarını sağlamak, mesleki bilgi, gelenek ve kültürlerini artırmak ve genel anlamda sağlıklı ve istikrarlı bir hukuk düzenini temin etmektir? dedi. Son olarak Temsilci Öztürk, bu ziyaretlerinin bir başlangıç olduğunu dile getirerek ilimiz STK´larına, kurum ve kuruluşlarla toplumun önde gelen kesimlerine bir takım ziyaretler gerçekleştireceklerini söyleyerek, ziyaretlerde HUDER hakkında bilgi vereceklerini dile getirdi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı