Anahtar Kelimeler: eylem yapıldı

İlk eylem yapıldı

İlk eylem yapıldı

Oturma ve kalem bırakma eylemi

Gazeteciler eylem yaptı

Antalya’da bir araya gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Üyeleri, Anadolu Basını’nın sorunlarına dikkat çekmek için oturma ve kalem bırakma eylemi yaptılar.

İLK EYLEM YAPILDI

Basının sorunlarının çözümü için mücadele veren Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar konseyi üyeleri kalem bıraktı ve oturma eylemi yaptı. Konu ile ilgili konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca " Açıklamalar yapıyoruz ancak İletişim Başkanlığı Anadolu basınının sorunlarını çözmek için en küçük bir çalışma yapmıyor. TGF Başkanlar konseyinin Antalya'daki 65. Başkanlar Konseyi toplantısında eylem kararı aldık konsey üyelerimizle oturma eylemi yapıp kalem bıraktık. Eylemlerimizi devam ettireceğiz" dedi.

ANADOLU’YA YAYILACAK

Hafta sonunda Antalya’da bir araya gelen TGF üyeleri, Anadolu Basını’nın çok zor durumda olduğunu belirttiler. Eylem kararı alan TGF Başkanlar Konseyi, ilk eylemi de Antalya da oturma ve kalem bırakma eylemi olarak gerçekleştirdi. Eylemler Türkiye genelinde de yapılacak. Antalya’daki toplantıya Kırıkkale’yi temsilen Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ve Kalehaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercihan Çakmak katıldı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı