Anahtar Kelimeler: ziyaret halka

İlk ziyaret halka

İlk ziyaret halka

Kırıkkale’nin yeni Valisi Mehmet Makas ilk ziyaretini şehit evine ve Pazar yerine yaptı.

ZİYARETLERDE BULUNDU

Valililer Kararnamesi ile Kırıkkale valisi olarak atanan Vali Mehmet Makas, eşi Elif Makas ile Şehit Sağ. Asb. Kd. Bçvş. Murat Sargın'ın ailesi İsmail-Perihan Elden ailesini daha sonra ise semt pazarlarını ziyaret etti. Kırıkkale Valisi olarak görevine başlayan Vali Mehmet Makas, bir taraftan hoş geldin ziyaretlerini kabul ediyor diğer yandan halk ziyaretlerini sürdürüyor.

 

ŞEHİT EVİ ZİYARETİ

Geçtiğimiz hafta ortasında başladığı görevinde ayağının tozu ile Şehit Sağ.Asb.Kd.Bçvş. Murat Sargın'ın ailesi İsmail-Perihan Elden ailesini eşi Elif Makas ile birlikte ziyaret eden Vali Makas, şehit ailesinin sorun ve isteklerini dinledi. Şehit ailesi ile uzun uzun sohbet eden Vali Makas, daha sonra ziyaretlerine devam etti.

 

ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında Kırıkkale’nin en büyük pazarlarından biri olan Cumartesi pazarı esnaflarını ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Vali Makas, pazarda tezgah açan pazarcı esnafları ve vatandaşlarla görüştü. Pazar esnaflarını tek tek gezen, ellerini sıkan ve esnafla tanışan Vali Makas, esnaflar ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu