İpekçi Otel'e Şoray'lı açılış

İpekçi Otel

İpekçi Otel'e Şoray'lı açılış

Türkan Şoray açılışa katıldı

İpekci Gold Hotel ve Radyo Cafe, yapılan bir törenle açıldı. Açılış törenine Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray da katıldı.

Açılış töreni yapıldı

Açılışı renkli görüntülerle gerçekleştirildi. Açılış törenine siyasit ve protokolün yanı sıra Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray'da katıldı. Açılış töreninde Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Sinema Sanatçısı Türkan Şoray, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Vali Kolat, Kırıkkale'nin böyle bir otele ihtiyacı olduğunu, böyle işletmeler açıldıkça mutluluk duyduklarını ifade ederek, işletmede emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra, İpekci Gold Hotel ve Radyo Cafe'nin açılışı yapıldı.

Şoray'a büyük ilgi

Açılışa katılan Türkan Şoray büyük ilgi gördü. Açılış kurdelasını protokolle birlikte kesen Şoray, hayırlı işler diledi. Kendisine ikram edilen tatlı ve fırından yeni çıkmış ekmeği yiyen Şoray, hayranları ile de bol bol resim çektirdi ve imza verdi. Renkli görüntülerin yaşandığı açılış töreninde Şoray'a protokol üyelerinin de ilgisi gözlerden kaçmadı.

Tekrar gelsin isteriz

Vali Ali Kolat, Yenidoğan Mahallesi`ndeki otelin açılışında yaptığı konuşmada, Türkan Şoray gibi Türk sanat camiasının güzide sanatçılarından bir tanesinin Kırıkkale`de olmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Şoray`ı takdirle izlediğini ve sanatçılığını çok beğendiğini ifade eden Kolat, "Kendisine sağlık, huzur ve sağlık diliyoruz. Tekrar kentimize bekliyoruz. Açılan bu tesisimizin de kentimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Türkan Şoray da Kırıkkale`de olmaktan ve bu kadar sevildiğini görmekten mutlu olduğunu vurguladı.

Tekrar gelmek isterim

Allah nasip ederse bir gün Kırıkkale`de yaşayan insanlarla bir araya gelip daha uzun vakit geçirmek istediğini ifade eden Şoray, "Bir gün gelip 3-4 saat imza günü düzenlemek istiyorum. Kentte bu kadar sevildiğimi bilmiyordum, inşallah ilk fırsatta tekrar gelmeye çalışacağım. Oteli de çok beğendim. Mimarisiyle, odalarıyla her şeyi çok güzel olmuş. Allah hayırlı uğurlu etsin" diye konuştu.

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu