Anahtar Kelimeler: alımları devam ediyor

İş-Kur alımları devam ediyor

İş-Kur alımları devam ediyor

İş-Kur alımları devam ediyor

Başvuru yine çok!

Kırıkkale´de camilere temizlik işi için bayanların alımı dün gerçekleşti. Son alımlarda 150 kişilik işe bİn 15 kişi başvuruda bulundu. Çoğunluğunu bayan katılımcıların oluşturduğu iş başvurusu saat 17.00´ye kadar devam etti.

25 KASIM´DA İŞ BAŞI

Kırıkkale´de her geçen gün azalan iş imkanları beraberinde insanları farklı iş alanlarına yöneltmeye ve çeşitli zorluklara göğüs gelmeye alıştırıyor. Bu noktada dün Nur Camii avlusunda İş Kur aracılığı ile İl Müftülüğünde 6 aylığına görevlendirilmek amacıyla geçici personel alımı vardı. 19 yaşını doldurmuş ağırlığını bayanların oluşturduğu alımlara bin 15 kişi başvuruda bulundu. Mülakatlar eşliğinde gerçekleştirilen alımlardan 150 kişi işe başlamış olacak. Alımların resmileşmesi ile birlikte 25 Kasım itibariyle alınan 150 kişi temizlik için görevlerine başlayacaklar.

ASGARİ ÜCRET VE SİGORTA

Camilerdeki temizlik ihtiyacının giderilmesi adına yapılan başvurularda hiçbir geliri olmayan, 19 yaşını doldurmuş kişilerin başvurularının kabul edildiği ve mülakata çağırıldığı öğrenildi. Çalışanlar 6 aylık dönemde hizmette bulunurken, 29 Nisan 2016 tarihi itibariyle görevlerinden ayrılacaklar. Bu süre zarfında personellere asgari ücret maaş ve sigorta İş Kur Kırıkkale İl Müdürlüğü tarafından karşılanacak. İl genelinde bu kapsamda 2 bin 825 kişi alındığını ifade eden İşkur İl Müdürü Nazım Ulu, cami temizliği haricindeki diğer masrafların işe giren kişilerce karşılanacağını belirtti.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli