Anahtar Kelimeler: yeri konutlar satışa çıktı

İş yeri ve konutlar satışa çıktı

İş yeri ve konutlar satışa çıktı

İş yeri ve konutlar satışa çıktı

Kırıkkale´de de satış var

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu 31 ildeki 205 iş yeri ve 9 ildeki 15 konutu, toplam 83 milyon 670 bin TL tahmini bedelle satışa çıkardı.

KIRIKKALE, KIRŞEHİR, KONYA

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Manisa, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yozgat´ta yüzde 25 peşin, 120 ay vadeli toplam 205 adet iş yeri ve Ankara, Bolu, Bursa, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Nevşehir, Tokat ve Trabzon´da yüzde 12 peşin, 180 ay vade ile başlayan 15 adet konut toplamda 220 adet taşınmazı yaklaşık 83 milyon 670 bin TL muhammen bedelle ?Açık Artırma? yöntemi ile satışa sundu.

TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul´daki Rami Kışlası´nda 1986´dan bu yana geçici olarak faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı için Kayabaşı Batı Resneli Bölgesinde modern bir çarşı inşa edecek. Yılbaşından sonra inşaatına başlanacak çarşı, iki yıl içinde bitirilecek. TOKİ Başkanı Ergün Turan, konut üretiminin yanı sıra modern sanayi siteleri inşa ettiklerini ve KOBİ´leri tek çatı altında topladıklarını söyledi.

ÇARŞIYA KAVUŞTURACAĞIZ

Turan, TOKİ´nin Kayabaşı Batı Resneli Bölgesinde yapacağı yeni çarşıyla, Rami Kışlası´nda 1986´dan bu yana geçici olarak zor ve sağlıksız koşullarda faaliyetlerini sürdüren gıda toptancılarının yüzünü güldüreceklerini belirterek, ?Rami Gıda Toptancıları esnafını çağdaş ve modern bir çarşıya kavuşturacağız.? ifadelerini kullandı. Çarşının inşaatının yılbaşından sonra başlayacağını ve iki yıl içerisinde tamamlanacağını aktaran Turan, Rami Kuru Gıdacılar Toptancılar Hali´nde bulunan esnafın daha modern ve günün ihtiyaçlarına cevap veren iş yerlerine sahip olacağına dikkati çekti.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli