Anahtar Kelimeler: İşte Demir farkı

İşte Demir farkı?!

İşte Demir farkı?!

İşte Demir farkı?!

 

?Otostop? çektiler vekil çıktı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, önceki gün Kırıkkale´den Meclis´e gitmek için yola çıktı. Kırıkkale Üniversitesi üzerinden Ankara´ya giden Demir, yolda otostop çeken gençleri makam arabasına alarak onları Meclis´e götürdü ve misafir etti.

MECLİSİ GEZDİRDİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir genel kurula katılmak için Kırıkkale´den Ankara´ya giderken üniversite öğrencilerini yolda otostop yaparken gördü. Bunun üzerine Milletvekili Demir Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü son sınıfı öğrencilerini aracına alarak onları Meclis´e kadar götürdü, hatta Meclis´i gezdirdi ve beraber öğlen yemeği yedi. Unutamayacakları bir gün yaşayan öğrenciler bu sürpriz gelişme karşısında Mehmet Demir´e teşekkür ettiler. Milletvekili Mehmet Demir mecliste öğrenciler ile birlikte yemek yiyerek öğrencilere meclisi gezdirdi.

ÖĞRENCİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Meclis ziyaretinin ardından ise Demir öğrencilere çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrenciler vekilin bu davranışından dolayı teşekkür etti. Demir ise her zaman Kırıkkale´de olduğunu ve Kırıkkale halkının yanı sıra öğrencilerle birlikte onların sorunlarını dinlediklerini belirtti. Demir, sosyal medya hesabından öğrencilerle birlikte resimlerini paylaştı ve Meclis Genel Kuruluna katılmak üzere Ankara´ya giderken üniversite girişinde aracıma el kaldıran 4 kişilik öğrenci arkadaşımızı aracıma aldım. Ankara´ya kadar gençlerimizle çok hoş sohbet ettik. Gençlerimizi meclise davet ettim kabul ettiler. Meclisi gezdirdim, birlikte yemek yedik? Onlar içinde, benim içinde farklı bir gün oldu? dedi. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false