Anahtar Kelimeler: sorunu budur’

‘İşte beka sorunu budur’

‘İşte beka sorunu budur’

‘Çocuklarımızın başına bela olacak’

Mülteci sorununa dikkat çekti

 

Aile toplantısına katıldı

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Bahçelievler Mahallesi’nde Bozanbaşı Ailesinin davetine icabet etti ve burada çok önemli açıklamalarda bulundu. 

 

MÜLTECİ SORUNUNA DİKKAT!

Toplantıda mülteci sorununa yönelik açıklamalar yapan Altınışık, “Türkiye’de 8 milyon Suriyeli 2 milyon Afgan yaşıyor. Doğum oranına göre yapılan hesaplamalarda 20 sene içerisinde Afgan ve Suriyeli sayısı 35 milyon olacak. Kırıkkale’de ise 8 bini Suriyeli, 2 bini Afgan olmak üzere 10 bin mülteci yaşıyor. Bu orana göre 20 yıl sonra Suriyeli ve Afgan nüfusu Kırıkkale’de 60.000 olacaktır. Bu problem ileride caddede sokakta çocuklarımızın başına bela olacak. İşte beka sorunu, işte tehlike budur” dedi. 

 

AİLEYE TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisine destek toplantısı düzenleyen aileye de teşekkür eden Altınışık, “Bozanbaşı Ailesi'nin Bahçelievler Mahallesinde düzenlemiş olduğu ev toplantısında hemşehrilerimizin mevcut sorunlarını dile getirerek bu sorunlara kökten çözüm projelerimizi anlattık. İYİ Parti iktidarında Kırıkkale gelişecek ve günden güne daha da büyüyecek. Bizi bağrına basan Bozanbaşı Ailesi'ne ve kıymetli hemşehrilerimize göstermiş oldukları teveccüh ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı