Anahtar Kelimeler: tören

İşte o tören

İşte o tören

Herkes merak ediyordu

Çift dikiş yaptı…!

 

Yüzleri hiç gülmüyordu!

Tepkiler devam ediyor!

Soğuk rüzgarlar esti…!

Hafta sonunda 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Programı kapsamına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile MKYK üyeleri ve Milletvekillerini ağırlayan Kırıkkale’de farklı partilerden isimler AK Parti’ye geçiş yaptı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Hafta sonunda geniş katılımlı bir program gerçekleştiren ve şehrin dört bir yanında adeta çıkarma yapan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Programı Kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, MKYK Üyeleri Tuğba Köksal, Fatih Çiftçi, Mehmet Ali Zengin, İl Koordinatörü Hikmet Ayar, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ankara Milletvekili Hacı Turan, Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Halil Etyemez’i ağırladı. Kırıkkale merkezde ve ilçelerde seçmene yönelik programlar gerçekleştirilirken çeşitli partilerden istifa ederek AK Partiye geçiş yapanların rozetleri takıldı.

GEÇİŞ YAPTILAR

Geçiş yapanların rozetleri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu MKYK Üyeleri ve Milletvekilleri takarken, geçtiğimiz yıllarda zorunlu nedenlerden ötürü AK Parti üyeliğinden istifa eden önceki dönem İl Başkanı Mürsel Akçay’da AK Parti’ye geçen isimlerden birisi oldu. Akçay’ın rozetini Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu taktı.

SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ!

Rozet töreninde tüm gözler AK Parti eski il başkanı Mürsel Akçay’ın üzerinde oldu. Akçay partiden istifa etmiş ve Deva Partisi kurucular kurulunca yer alacağı ileri sürülmüştü. İstifası ve bu iddialar günlerce konuşuldu ve büyük yankı yaptı. Ancak Akçay Deva Partisinde yer alamadı. Burada işlerin umduğu gibi gitmediği ve tepkilerden çekindiği, partiye de zarar vereceği için geri adım attığı öne sürüldü. Akçay’ın tekrar AKP’ye katılacak olması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve tepki çekti. AKP’li bir çok isim tepki açıklaması ve paylaşımlarda bulundu. Rozet törenine bu tepkiler yansırken, Akçay’ın rozeti takılırken salonda soğuk rüzgarlar estiği iddia edildi. Ayrıca resim çekinilirken de Akçay’ın dikkat çekmemek için geri planda durduğu gözlendi. Bu durumla ilgili yankıların devam etmesi bekleniyor. Akçay’la birlikte İl Başkanı Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da konuyla ilgili olarak büyük tepki alıyorlar.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli