Anahtar Kelimeler: İşte azmin zaferi

İşte azmin zaferi

İşte azmin zaferi

İşte azmin zaferi

58 yaşında diploma aldı!

Kırıkkale Üniversitesi Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü Mobilya ve Dekorasyon Programı`ndan mezun olan, 5 çocuk ve 6 torun sahibi 58 yaşındaki Kerim Yalınız, okumanın yaşı olmadığını gösterdi.

58 YAŞINDA MEZUN OLDU

Ankara`da ikamet eden ve çocuklarını okuttuktan sonra büyük bir azimle okumaya karar veren mobilya ustası Yalınız, 2 yıl önce başladığı önlisans eğitimini başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Başpınar Stadyumu`nda düzenlenen mezuniyet töreninde, Yalınız`ı eşi, çocukları ve torunları yalnız bırakmadı. Mezuniyet heyecanı yaşayan Yalınız, yaptığı açıklamada, mezun olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

ÇOCUKLARI DA MEZUN

Okumayı çok istediğini dile getiren Yalınız, "Çok gururluyum. Okumayı çok istiyordum, azmettim ve bunu başardım. Mezuniyet de bugüne nasipmiş. Çocuklarımı okuttuktan sonra sıra bana geldi. Ben de okudum ve şimdi çok mutluyum. 5 çocuğumun 5`i de üniversite mezunu. 6 da torunum var" diye konuştu. Gençlere okumalarını tavsiye eden Yalınız, "Cahil kalmasınlar, okusunlar. Okumak çok güzel. Okumanın yaşı da sınırı da olmaz. Herkes okusun" dedi.Yalınız`ın eşi Fikar Yalınız da kocasının üniversiteden mezun olmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, eşinin azmederek hedefine ulaştığını kaydetti.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli