Anahtar Kelimeler: İstihdama katkı seferberliği

İstihdama katkı seferberliği

İstihdama katkı seferberliği

İstihdama katkı seferberliği

İstihdam toplantısı

 

 

Tüm Türkiye´de ve Kırıkkale´de başlatılan İstihdama katkı seferberliği hızlı bir şekilde devam ediyor. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda bir seminer düzenlendi. Seminerde Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Biz bir kişiye ekmek verenin hizmetindeyiz´´ dedi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Seminere Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret ve sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Muhasebeciler Odası Başkanı Ferman Aldemir, İş Kur Müdürü  Yasin Tekin ve vatandaşlar katıldı. Türkiye odalar ve borsalar birliği danışmanı Prof. Dr. Adnan Akın seminer verdi.

 

BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı konuşmasını gerçekleştirdi. Varlı, Biz TSO olarak istihdama katkı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Tüm mücadelemizi göstereceğiz. İstihdam iş aş demek. Bize biçilen hedefi tutturmaya çalışacağız. Tüm işverenlerinizi desteğinizi istiyoruz. Elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz´´ dedi.

 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ise, "Burada bir kaçımız var. Amacımız  Mevcut olan istihdam kapasitenizi daha iyi noktaya getirmek ilimizde güzel bir çalıma ortamımız var. Herkes bu ile hizmet etmeye çalışıyor. Bizim eksikliklerimizi  gidermeye çalışıyoruz. Amacımız işverenlerle iş arayanları bir araya getirmek. İnsanların işsiz kalması bütün toplumu etkiliyor. Biz valilik olarak son kapıyız.  Bizim işsiz arkadaşları bir araya toplayıp konferanslar vermemiz lazım. Biz bir kişiye ekmek verenin hizmetindeyiz. 2.5 milyon Türkiye´nin hedefidir. Bizimde Kırıkkale olarak hedefimiz var. Bizim burada işsizlik diye bir sıkıntımız olmaması lazım. Önümüzdeki gelecek yıl Kırıkkale´nin yılı olmasını istiyorum? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false