İtfaiye bilançosu açıklandı

İtfaiye bilançosu açıklandı

İtfaiye bilançosu açıklandı

 

1 yılda ne yapıldı?

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, geride bıraktığımız 2015 yılı içerisinde 984 olaya müdahale etti. İtfaiye Müdürü Yusuf Varışlı, daha az kazasız ve can kayıplarının yaşanmadığı bir yıl temennisinde bulundu.

984 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Vatandaşların zor anlarında yanında olan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 2015 yılı içerisinde toplamda 984 olaya müdahale etti. Açıklanan rapora göre 75 personel ile beraberinde 10 araçla olaylara müdahale ederken, bu çıkan olaylarda 127 yaralı, 19 kişi hayatını yitirdiği ifade edildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İtafiye Müdürü Yusuf Varışlı, amaçlarının olay yerine en kısa sürede giderek, olaya hemen müdahale etmek olduğunu söyledi.

BAŞARILI GRAFİK ÇİZDİ

Hayatını yitiren kişilerin 17´si trafik kazasında olduğu belirtildi. Varışlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Bunun yanında İtfaiye Müdürlüğümüz baca temizleme, motopompla ile su çekme, kilitli kapı açma gibi olaylara da müdahalede bulundu. Ayrıca İtfaiye personellerimiz okullarda eğitim, hizmet içi eğitim, işyeri denetimini gerçekleştiriyor. Bunlara bağlı olarak 28 tatbikat gerçekleştiren personellerimiz 2015 yılında başarılı bir grafik çizdi? dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu