Anahtar Kelimeler: İtfaiye olaya müdahale etti

İtfaiye bin 919 olaya müdahale etti

İtfaiye bin 919 olaya müdahale etti

İtfaiye bin 919 olaya müdahale etti

Çalışma anlatıldı

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 2015 Yılı 10 aylık faaliyet raporunu gazetemize açıkladı. Buna göre İtfaiye ekipleri 10 Ayda bin 919 olaya müdahale etti. Müdahale itfaiyenin toplam 76 personeli ile gerçekleştirildi.

919 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin şehir genelinde çıkan olaylara anından müdahale ederek 2015 yılını başarılı bir şekilde geçirdiği bildirildi.  Kırıkkale Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi , donanımlı araçları ve 76 personeli ile yüzlerce olaya kısa bir süre içerisinde erişen itfaiye ekipleri, kişilere daha çabuk ulaşmak adına kendini her geçen gün geliştiriyor. Gelişen teknolojik imkânların birçoğuna sahip olan Belediye itfaiye Müdürlüğü, yangın, trafik kazaları, doğal afetler, su baskınları, patlama, çökme, mahsur kalma vb. olaylara müdahale ederek pratikliğini her geçen gün arttırıyor

SIK SIK TATBİKAT YAPILDI

Aynı zamanda, okullarda,  işyerlerinde ve insanların toplu olarak bulunduğu yerlerde yangın ile ilgili bilgilerin verildiği açıklamada  ?İtfaiye Müdürlüğü Fabrikalarda, çeşitli resmi kurum ve kuruluşlarda müracaat eden her türlü işyerinde yangın tatbikatı yapıyor. Yıl boyunca bin 919 olaya müdahale eden İtfaiye Müdürlüğü, çıkan bu olaylarda 93 yaralıyı kurtardı. İtfaiye Müdürlüğü 68  meydana gelen 64 trafik kazasına da müdahale edildi.?

HALK SAĞLIĞINA ÖNEM VERDİK

Açıklamada ?Ayrıca halk sağlığına büyük önem veren Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 96 evin baca temizliğini gerçekleştirdi. Su baskınlarına karşı 145 yerin su çekmesini gerçekleştirdi. Merkez mahalle ve sokağın yıkama işlemeni ise 242 yıkama gerçekleştirildi. İtfaiye müdürlüğü eğitim konusunda da yıl boyunca sıkı çalışmalar yürüterek, 5 adet hizmet içi eğitimi verdi. Şehrimiz de talepte bulunan 10 okula bilgi nitelikli eğitim verildi ve 162 iş yeri denetiminin gerçekleştirildi? şeklinde ifadeler kullanıldı.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli