Anahtar Kelimeler: İtfaiye eğitim verdi

İtfaiye eğitim verdi

İtfaiye eğitim verdi

Her fırsatta vatandaşların eğitimi konusunda çalışmalar sergileyen Kırıkkale İtfaiyesi bu kez Tüpraş Orta Anadolu Rafinerisi bölgesinde bulunan dolum tesislerinde personellere yangın eğitimi verdi.

EĞİTİM ÇALIŞMASI

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekipleri bilgi ve tecrübe paylaşımına devam ediyor. Her hangi bir afet, yangın ve benzeri olağan dışı gelişmeler karşısında vatandaşların nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda eğitimler gerçekleştiren Kırıkkale itfaiyesi bu kez dolum tesisleri çalışanlarına eğitim verdi. İtfaiye ekipleri, Tüpraş Rafinerisi bölgesinde faaliyet gösteren dolum tesislerinde yangın bilgisi, yangına müdahale teknikleri yangın simülatörü ile uygulamalı eğitim gerçekleştirdi.

 

UYGULAMA YAPILDI

İtfaiye ekipleri, Yangın, yangın çeşitleri , yangın nedenleri, yangın etkenleri, yangın yerindeki tehlikeler, yangın türleri, yangın söndürme usulleri, yangın söndürmede kullanılan maddeler, yangından korunma, güvenlik önlemleri, yangın söndürme cihazlarının kullanılması ve yangın çıktığında yapılması gerekenler konularında personelleri bilgilendirdi. Eğitim sonunda tatbikat yapılarak personellerin yangına nasıl müdahale edecekleri uygulamalı olarak anlatıldı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı