?İttifakı bırakın, milletin derdine bakın?

?İttifakı bırakın, milletin derdine bakın?

?İttifakı bırakın, milletin derdine bakın?

Vurgun açıklamada bulundu

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, ittifak tartışmalarıyla ilgili olarak ?İttifakı bırakın Milletin derdine bakın? dedi.

UYUM YASALARINI BEKLİYORDUK

Saadet Partisi İl Başkanı Vurgun yaptığı açıklamada, ?Daha seçim gününe çok var. Onların derdi ittifaklar kurmak. Biz uyum yasalarının çıkacağını düşünürken ortaya ?Cumhur İttifakı´ çıktı. Ya bırakın bunları şimdi. Milletin derdine bakın. Ülkenin derdine bakın? eleştirisinde bulundu. Vurgun, ittifak tartışmaları ile ilgili konuştu. Ülkenin her alanda sorunlar ile karşılaştığını, bundan etkilenen milletin de derdinin bir türlü bitmediğini, aksine giderek arttığını belirten Vurgun, bu sıkıntılı günlerin çözüm reçetesinin Saadet Partisi olduğunun artık herkes tarafından anlaşıldığını dile getirdi.

SORUNLARINI DERT EDİNİN

Ülkenin, vatandaşın bin türlü sorunu olmasına rağmen hükümetin tek derdinin cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Vurgun, ?Daha seçim gününe çok var. Onların derdi ittifaklar kurmak. Biz uyum yasalarının çıkacağını düşünürken ortaya ?Cumhur İttifakı´ çıktı. Ya bırakın bunları şimdi. Milletin derdine bakın. Ülkenin derdine bakın.? eleştirisinde bulundu.

BİZ NASIL BUNA ORTAK OLALIM?

İttifak tartışmaları ile ilgili çok çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Vurgun, şunları kaydetti: ?Ülkede bir korku imparatorluğu var. Kimse sesini çıkartamıyor. Biri ağzını ufak açsın hemen tepesine biniyorlar. Sonra diyorlar ki, ?gelin Cumhur İttifakı´na katılın´. Biz böyle bir ittifaka      nasıl      katılabiliriz? Böyle bir mesuliyeti nasıl alabiliriz? Adaletten, kardeşlikten uzak bir yerde nasıl durabiliriz? Böyle bir anlayışa nasıl ortak olabiliriz? Biz adaletin, huzurun, kardeşliğin yanındayız. O yüzden eğer kurulacak bir ittifak olacaksa o da ?İlkeler İttifakı´ diyoruz. Bu ilkelerde öyle ?beş milletvekili ver, on bakanlık al´ pazarlığıyla da ölçülemez. Bu memleket değil 20 milletvekiline, 120, 200 milletvekiline bile satılamaz.?

MİLLETİN DERDİYLE İLGİLENEN YOK

?Ülkenin her alanda sorunlarla karşılaştığını, bundan etkilenen milletin de derdinin bir türlü bitmediğini, aksine giderek arttığını belirten Vurgun, bu sıkıntılı günlerin çözüm reçetesinin Saadet Partisi olduğunun artık herkes tarafından anlaşıldığını dile getirdi. Vurgun, ?Saadet iktidarı, fakirin, çiftçinin, mazlumun, adaletsizliğe uğrayan insanların iktidarı olacak. Yaşanan sorunlara çözüm bulunacak. Refah, adalet ve huzur kâmil manada tesis edilecek.? diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false