Anahtar Kelimeler: Parti yaşında

İYİ Parti 2 yaşında

İYİ Parti 2 yaşında

İYİ Parti 2 yaşında

İYİ Parti´nin kuruluşunun ikinci yıldönümü nedeniyle Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından kutlama etkinliği gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte konuşan İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, ?Ülkemize olan bağlılığımız, kararlılığımız ve milletimizin gösterdiği teveccüh ile ´Geleceğin Türkiye´si için yolculuğumuza devam ediyoruz? dedi.

PARTİ BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından partilerinin kuruluşunun ikinci yıl dönümü anısına etkinlik düzenlendi. Parti binasında gerçekleştirilen ve birlik, beraberlik mesajlarının verildiği etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Etkinliğe merkez ilçe başkanı Av. Yavuz Kuzucu, kadın kolları başkanı Betül Eroğlu, il sekreteri Mustafa Kadan, parti yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

TÜRKİYE´YE GÜNEŞ GİBİ DOĞDUK

Programda konuşma yapan merkez ilçe başkanı Kuzucu, ?25 Ekim 2017´de kurulan partimiz bugün kuruluşunun 2.yıl dönümünü kutlamaktadır. Tüm kamuoyunun yakından bildiği gibi bugüne kadar kurulmuş olan siyasi partilerin siyasi hayatları boyunca yaşamadıkları, belki yarında yaşamayacakları bir mücadelenin ikinci yılını doldurduk. İYİ parti 17 yıl iktidarda olan bir siyasi partinin Cumhuriyet değerlerini yerle bir ettiği, Adalet dâhil bütün devlet bürokrasisini kendine göre kurguladığı bir dönemde, bütün baskı ve engellemelere karşı ´Medeniyet Yolunun Taşlarını Sadece Cesurlar Döşer´ sözünden hareketle İYİ Parti cesur yürekli İYİ insanların çok büyük emek, özveri ve mücadelesi sonucu Türkiye´nin üzerine güneş gibi doğmuştur.

BİR UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAKTAYIZ

İYİ Partinin kapısı dili, dini, ırkı, mezhebi, etnik kökeni ne olursa olsun bütün vatanseverlere açıktır. Önemli olan vatanseverlik paydasında birleşebilmek, ortak hareket edebilmektir. Bu yüzden bütün vatandaşlarımızı bu kutlu yolda bizimle yürümeye partimize üye olmaya, görev almaya davet ediyorum. Bizlerde İyi parti Kırıkkale il teşkilatı olarak büyük bir azim ve kararlılık ile başta Kırıkkale il başkanımız Bülent Şükrü Altınışık ve tüm iyi partililer olarak Partimizin başarılı olup iktidar olması için büyük bir uyum içinde çalışmaktayız. Bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla partimiz iktidar ve genel başkanımız Cumhurbaşkanı olana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi  rahmetle anıyoN, partimizin 2.yıl dönümünü kutluyorum? dedi.

YILMAYACAĞIZ, YIKILMAYACAĞIZ

İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık adına konuşma yapan İl sekreteri Mustafa Kadan ise; ?Bugün doğum günümüz Kutlu olsun. Bugün ad günümüz Mübarek olsun. Bize bu gününü gösteren Allah´a hamdolsun. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız, başaracağız, başaracağız diye başlamıştık. Tarih çağırmıştı bizi, Millet İstemişti İYİ Parti kuruldu. Niye kurulmuştu İYİ Parti; Devlet FETÖ´ye teslim edilmiş, PKK ile pazarlık masaları kurulmuş, Türklük tamamen ayaklar altına alınmıştı. Cumhuriyetin değerleri, Atatürk düşmanlığı gençlerin deyimi İle trend olmuş, Sözüm ihaneti ile devlet hendeklere itilmişti.?

ASLA YORULMAYACAĞIZ

Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ifadesi ile Türkiye´nin İYİ ve Cesur evlatlarıyla, Aziz Milletimizin inanç ve desteğiyle kurulmuş olan İYİ Partimizin bu gün İkinci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Cenab-ı hakka hamd olsun ki, bu kısa süre içerisinde değişmez denileni değiştirdik.   Güçlü ve mutlu bir Türkiye´nin yolunu açtık, kuruluş Yıldönümümüz Ülkemize, milletimize ve Kırıkkale´mize hayırlı olsun. Unutmayın yılmayacağız, yıkılmayacağız ve güneşi görene kadar yorulmayacağız? dedi. Konuşmaların ardından hep birlikte günün anısına pasta kesimi yapıldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli