Anahtar Kelimeler: Parti buluştu

İyi Parti buluştu

İyi Parti buluştu

İlçe kongrelerini ve İl kongresini tamamlayarak yeni yönetim kurullarını oluşturan İyi Parti, İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık başkanlığında sabah kahvaltısında bir araya geldi.

BİR ARAYA GELDİLER

İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık “Bugün organize ettiğimiz kahvaltımıza katılım sağlayan İl yönetim kurulu, il disiplin kurulu, İl kadın kolları, İl gençlik kolları, İl genel Meclis üyesi ve Merkez İlçe Başkanımıza teşekkür ederim. Kongrelerimizi tamamlayarak oluşturduğumuz ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımıza daha etkin bir şekilde devam edeceğiz. Bütün teşkilatlarımızla birlikte yarın seçim olacakmış gibi hazırlanıyoruz, bütün hedefimiz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı, İyi Partimizi ilimiz Kırıkkale’de ve Türkiye’de birinci parti yapmak için gece gündüz hiç durmadan çalışmaktır. Bu süreçte bütün teşkilatlarımızla çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

ALTINIŞIK BİLGİ VERDİ

Altınışık,  "Halkımızın İyi Parti’ye ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e olağanüstü bir sevgi ve muhabbeti olduğu aşikardır. Bütün partiler oy kaybederken bütün muhalif anket kuruluşlarına rağmen partimizin oyunun yükseldiği herkes tarafından kabul edilmektedir. Bu durum da  bizim omuzlarımıza daha fazla sorumluluk yüklemektedir. Seçmenden aldığımız mesaj bizi sahada görmektir. İyi Parti yöneticilerimiz, üyelerimiz ile el ele, omuz omuza hiç bir ayrıma, hiç bir fitneye yer vermeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false