Anahtar Kelimeler: Parti atama

İyi Parti için atama

İyi Parti için atama

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran görevinden istifa etti. Baran’ın yerine yönetim kurulu kararı ile Siyasi İşler Başkanı Hüseyin Ceylan getirildi.

BARAN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran görevinden istifa etti. Baran’ın yerine yönetim kurulu kararı ile Siyasi İşler Başkanı Hüseyin Ceylan getirildi. Yapılan devir teslim töreninin ardından İYİ Partili Baran, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan 2024 yerel seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanlığında aday adaylığını duyurdu.

 

SORUNLAR ORTADA

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Arap Osman Baran önümüzdeki günlerde geniş bir katılım ile adaylığını açıklayacağını söyledi. Baran “Kırıkkale'nin sorunları ortada. Ta evveliyattan itibaren gelen bir sorunları var. Bu kol sorunlarımızı el birliğinde çözeceğiz ve bu el birliğini yaparken de asla ve asla Belediye başkanıyım, benim dediğim olur şeklinde bir düşüncemiz olmayacak Bunlarla beraber elbette vereceğiz. Ve belediye meclis üyeleriyle beraber biz Belediyeyi ve Kırıkkale'yi yöneteceğiz” diye konuştu.

 

SULAR AKMIYOR

İYİ Parti Kırıkkale Belediye başkanı aday adayı Baran, “20 yıldır Ak parti iktidarı Türkiye yi ve Kırıkkale’yi nasıl yönettiği ortada, krizler, şiddet ve aile düzeni olmayan bir toplum haline geldik’’ifadelerini kullandı. Baran “. Yaz ortamındayız, Kırıkkale'nin birçok mahallesinde sular akmıyor. Kırıkkale'de mahallelerde çöp konteynerleri yok. Yazın insanlar çöplerini dışarı atıyor. Şehir, koku, artı sinek ve hastalık tehlikeleri var.Bunları Allah nasip ederse göreve geldiğimiz vakit projelerimizle Kırıkkale halkını rahatlatacağız.” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı