Anahtar Kelimeler: kazanacak

İyi’ler kazanacak

İyi’ler kazanacak

İyi Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, son gelişmeler üzeni sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

AÇIKLAMA YAPTI

İyi Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran 14 Mayıs 2023 seçiminde kazananın millet ittifakı olacağını ve İyi Parti'nin Türkiye'nin geleceğini yön verecek güçlü kadrolarla iktidara  talip olduğunu dile getirdi. Siyasi partilerin sandık başarının arkasındaki en büyük etkenin güçlü bir teşkilat olduğuna dikkat çeken Arap Osman Baran açıklamasında "Bir gayenin gerçekleşmesi için HİYERARŞİK bir yapı içerisinde planlı ve programlı çalışma yapmak üzere bir araya gelen vasıflı ve yeterli sayıda insandan oluşan yapıya TEŞKİLAT denir” dedi.

 

TÜRKİYE KAZANACAK

Baran, İyi Parti'ye Türkiye'de ve Kırıkkale'de yoğun ilgi olduğunu belirterek bu ilginin Parti Genel Merkezinin ve teşkilatların 5 yıldır sahada verdiği mücadelenin siyaseti hizmet ve millet için yapmanın bir ürünü olduğunu ifade etti. Baran "Milletimiz İyi Parti'yi bağrına bastı. İyiler  hareketine büyük destek verildi. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki 14 Mayıs'ta seçimi İyiler kazanacak,  Kırıkkale kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı