Anahtar Kelimeler: Jandarmadan Şehitler Ormanı

Jandarmadan "Şehitler Ormanı"

Jandarmadan

Jandarmadan "Şehitler Ormanı"

Orman alanı oluşturuldu

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Jandarma Şehitler Ormanı oluşturdu.

BİRLİKTE FİDAN DİKTİLER

Jandarmadan Kırıkkale İl  Jandarma Komutanlığı,  Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında  Jandarma Şehitler Ormanı oluşturdu. Hacılar beldesindeki 25 dönümlük alanda kurulan  Jandarma Şehitler Ormanı´na, Vali Mehmet  İlker Haktankaçmaz, İl  Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, şehit aileleri ve askeri personelin katılımıyla fidan dikimi yapıldı.

ŞEHİTLERE DUA EDİLDİ

İl  Jandarma Komutanı Çakmak, fidan dikiminde yaptığı açıklamada, öncelikli görevlerinin şehit aileleri ile gazilere sahip çıkmak ve aziz şehitlerin hatıralarını yaşatmak olduğunu belirterek, jandarmanın en üst rütbesinden erine kadar milletin, şehit ailelerinin ve gazilerin emrinde olduğunu söyledi. Duygusal anların yaşandığı törende, şehit aileleri de kendilerine verilen değerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Kırıkkaleli şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu plakaların dikimi yapılan fidanlara takıldığı etkinlikte, 5 bin fidan toprakla buluştu. Etkinlik sonunda Kur´an-ı Kerim okunarak, şehitler için yapılan dua edildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false