Anahtar Kelimeler: Kabe evlilik teklif etti

Kabe´de evlilik teklif etti!

Kabe´de evlilik teklif etti!

Kabe´de evlilik teklif etti!

Kabe´yi oyuncak ettiler!

Yok böyle bir şey?!

O şovmen bakın kim çıktı? 

Bakın kimin oğlu?

Bu skandal da ilk değil?!

Türkiye birkaç gündür Kabe´de şova dönüştürülen evlilik teklifini konuşuyor. Hemen her kesimden buna tepki var. Kabe´de evlilik şovu yapan şahıs Kırıkkaleli çıktı. Üstelik, AK Partili tanıdık bir bürokratın oğlu?

TAM BİR REZİLLİK!

Kutsal topraklar, TRT muhabirinin sevgilisine yaptığı sürpriz evlilik teklifine sahne oldu. 2012´de Suudi Arabistan diplomatik misyonuna atanan Basın Ataşesi Bahattin Akyön´ün, TRT´de muhabir olan oğlu Yusuf Akyön, sevgilisine Kabe´nin önünde evlenme teklif etti. Akyön, cebinden çıkardığı söz yüzüğünü kız arkadaşına vermek istedi. Kız arkadaşı ise ?Diz çök yoksa teklifini kabul etmem? dedi. Akyön de dizlerinin üzerine çöküp elinde yüzükle evlenme teklif etti. Bunun üzerine TRT muhabiri Yusuf Akyön, diz çöküp sevgilisine böyle evlenme teklif etti. Akyön, ?Burada, mübarek Kabemiz var. Mübarek annelerimiz var. Onların huzurunda tabi biraz utanıyorum ama hayırlı bir iş diye düşünüyorum? diyerek o anın görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Genç kız, alkışlar arasında yüzüğünü taktı. Tepki çekince de görüntüleri sildi.

BU SKANDAL İLK DEĞİL!

Bu tepki çeken şov görüntüleri anında sosyal medyada yayıldı. Başta İslami kesimler olmak üzere bir çok kesimden tepki geldi. Kabe´de bu tür şov benzeri hadiselerin Kabe´nin kutsallığına zarar verdiği görüşü hakim. Bu hadise çirkin bir vukuat olarak değerlendiriliyor. Ancak bu vukuat Yusuf Akyön´ün ilk vukuatı değil. Basın Yayın ve Gazetecilik mezunu olmayan, TRT´ye nasıl girdiği bilinmeyen Yusuf Akyön´ün yurt dışı bir göreve de atanması skandal olarak yorumlanmıştı. Halen de bunun tartışması sürüyor. Yusuf Akyön, TRT´ye girip, yurt dışı göreve atandığında sosyal medya hesaplarından pahalı cep telefonları ve arabaların resimlerini paylaşarak dikkat çekmişti. Bunlar skandal olarak yorumlanmıştı. Kabe şovu da skandal olarak dikkat çekti.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false