Kadın Kolları Başkanı istifa etti!

Kadın Kolları Başkanı istifa etti!

Kadın Kolları Başkanı istifa etti!

AK Parti´de istifa!

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş dün istifa ettiğini açıkladı ve yazılı bir metinle de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

15 Temmuz darbe girişiminden sonra AK Parti içinde de hareketlenme yaşanıyor. Partinin Kadın Kolları Başkanı dün istifa etti. Yazılı bir açıklamada bulunan Nurgül Doğmuş, şunları söyledi: ?Ak Parti Kırıkkale Teşkilatlarının çeşitli kademelerinde aldığım görevler;  2003´den 2004 ´e kadar gönüllülük esasına dayalı bir süreç içinde Ak Parti İl Kadın Kollarının çeşitli etkinliklerinde yer aldım.  (yerel seçimlerde aktif çalıştım) 27.11.2004 Tarihinde Ak Parti İl Kadın Kolları 1.Olağan Kongre ile İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundum. 09.11.2008 Tarihinde Ak Parti Merkez İlçe 3.Olağan Kongre ile Merkez İlçe Kurucu Bşk.Yrd. (Tanıtım ve Medya Başkanı) olarak görev yaptım. 2011 yılında Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptım.(başkan değişikliği nedeniyle) 30.12.2011 Tarihinde Ak Parti İl Kadın Kolları 3.Olağan Kongre ile Kurucu Kadın Kolları Bşk.Yrd. (Yerel yönetimler  Başkanı ) olarak görev yaptım.

ÇALIŞMALARINI ANLATTI

27.06.2014 Tarihinde Ak Parti Kurucu İl Başkan Yrd. (Tanıtım ve Medya Başkanı) iken 09.07.2014 Tarihinde Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Sn.Güldal Akşit ve Teşkilat Başkanı Sn.Süleyman Soylu´nun takdirleriyle Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanlığına atandım. 15.02.2015 Tarihinde  Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi ile güven tazeleyerek İl Kadın Kolları Başkanlığına tekrar seçildim. 12.09.2015  tarihinde 5.Olağan  Büyük  Kongre Delegesi, 22 Mayıs 2.Olağan Kongre Kırıkkale Büyük Kongre Delegesi görevlerinde bulundum. 2012 yılında Ak Parti Siyaset Akademisi "Lider Ülke Türkiye 1 programı Sertifikası aldım. Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından 2-3 Nisan 2012 Tarihinde Ankara ´da düzenlenen "Yerel Yönetimler ve Aile" Konulu  3. Yerel Yönetimler Sempozyumuna katıldım ve sertifika aldım.

 

KUTLU DAVAYA ÇALIŞTIM

Kırıkkale Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı olarak; görevde bulunduğum iki yıl içerisinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Cumhurbaşkanlığı seçimi, İki genel seçim, İl-İlçe Kadın Kolları Kongrelerini hakkıyla layıkıyla gönül köprüleri kurarak gerçekleştirdik.

Kadınlarımızın yapmış olduğu seçim çalışmalarında sandık kurullarını oluşturmada Türkiye üçüncüsü, Sandık bazlı ev toplantılarında Türkiye birincisi olmanın haklı gururunu hep birlikte yaşadık.  Çalışmalarımızı İl Başkanımız Sn.Mürsel Akcay´ın öncülüğünde siyasetin renginin tonunun farklı olduğu dürüstlüğün kalitenin şeffaflığın seviyenin güvenin ve istikrarın hakim olduğu bu kutlu yürüyüşte,  bu kutlu davada hizmette başarı çıtasını hep yukarılara çıkarmaya çalıştım.

KUBBEDE HOŞ SADA KALSIN

Örnek teşkilatımızın, örnek çalışmaları yine hız kesmeden Genel Merkezimizin  takdir ve göstereceği hedefler doğrultusunda başarı çıtasının yükselerek devam edeceğine inanıyorum.

Hayatta olabileceğimiz en güzel yer bir davanın içinde yer almaktır. Siyasette bizde varız diyerek çıktığımız bu kutlu davada bu kutlu yolda karşılaştığımız hiçbir engel bizi yıldırmadı aksine güçlendirdi. Her zorluktan bir tecrübe edinerek bu günlere geldik. Siyaseti öncelikle rıza-i ilahiyi kazanmak için yapmaya özen gösterdik. Makam ve mevkiler gelip geçici yerler olduğu için bizim amacımız kubbede hoş bir sada bırakmak içindi.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Ak Parti Genel Merkez tarafından 09.07.2014 tarihinden itibaren Kırıkkale Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı olarak hakkıyla ve layıkıyla yapmış olduğum görevimden 30.07.2016 tarihinde sosyal medya facebook hesabından bir paylaşımı farkında olmadan beğenmiş bulundum. Her ne kadar farkeder farketmez kısa bir süre içinde beğenimi geri alsam da Ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü durumu düşündüğümde kısa süre içinde de olsa doğabilecek tepkilerden memleketimin ve partinin zarar görmesini istemediğim için spekülasyonlara fırsat vermemek adına istifa etme gereği duymuş bulunmaktayım.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu bağlamda; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde yürütülen Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde paralelcilerle yapılan mücadele ve Ak Partinin bundan sonra ki yapacağı her türlü çalışmalarda partimin bir üyesi ve neferi olarak verilecek her türlü görevde yer alacağımı belirtmek isterim. Bugüne kadar çalışmalarımızda destek veren, İl Başkanımız Sn.Mürsel Akcay´a ve yönetim kurulu üyelerine, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Saygılı´ ya, İlçe Başkanımız Sn. Enver Kılıç ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Müjdat Yurtseven ve yönetimine ayrıca  Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek saygılarımı sunuyorum.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli