Anahtar Kelimeler: Kadın kooperatifi kuruluyor

Kadın kooperatifi kuruluyor

Kadın kooperatifi kuruluyor

Kadın kooperatifi kuruluyor

Ticaret İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Bakanlık Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü işbirliğiyle ?Kadın Kooperatifleri ?konulu programı İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Toplantıya Bakanlık Daire Başkanı Seçkin Cenkış, Ticaret Uzmanları  Ebru Sezgin ve Melike Davaslı Okçu, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu, Kadın Girişimciler Grubu Başkanı Suna Arpaçay ve Üyeleri katıldılar. Toplantıda Kadın Kooperatifi kurulması ve örnek kadın Kooperatifleriyle ilgili uzmanlarımız tarafından sunum  yapıldı.

 

EKONOMİYE KATKI SUNACAK

Sunum sonrasında kadın girişimcilerin sorularına cevap verildi. Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner yaptığı açıklamasında "Kadın Kooperatifi kurulması konusunda fikir birliğine varıldı. İnşallah kısa sürede ilimizde TSO Kadın Girişimciler Grubuyla  bir kadın Kooperatifi kuracağımızı ümit ediyorum. Bu vesileyle kadınlarımız ürettikleri ürünleri pazarlama imkanı bulacaklar ve ülke ekonomisine katkı sunacaklar´´dedi. Çetiner, "Programımıza katılım sağlayan, destek veren, TSO Kadın Girişimciler grubunun Başkanı, üyesi kadınlarımıza, bez poşet üreten kadın girişimci Feray hanıma, TSO genel sekreterimize, bakanlığımız daire başkanına, uzmanlarımıza personelimize teşekkür ederim? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false