Anahtar Kelimeler: Kahramanlık destanı

Kahramanlık destanı

Kahramanlık destanı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

VALİ MESAJ YAYINLADI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla mesaj yayımlayan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümündeyiz. Bu anlamlı günde, vatanı için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin bağımsızlık tutkusunun ve kahramanlığının en somut örneğidir. Çanakkale'de, vatan sevgisi ve milletin birlik ve beraberliği ile imkânsız denilen zafer kazanılmıştır. Bu zafer, bize vatanın ne kadar kutsal olduğunu ve onu korumak için her türlü fedakârlığı yapmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

 

RAHMET DİLEDİ

Aziz Şehitlerimiz, bu topraklarda özgür ve bağımsız bir şekilde yaşayabilmemiz için canlarını verdiler. Onların fedakârlıklarını asla unutmayacağız ve daima minnetle anacağız. Bugün bize düşen görev, şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak ve vatanımızı her türlü tehdide karşı korumaktır. Bunu da ancak birlik ve beraberlik içinde başarabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı