Anahtar Kelimeler: Kaldığı yerden devam

Kaldığı yerden devam?

Kaldığı yerden devam?

Kaldığı yerden devam?

Yol ve kaldırım açıklaması

Halk günü etkinliğinin 96´ncısı Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında Belediye Başkan Yardımcıları ilgili birim müdürleri, bazı muhtarlar ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dile getirdiler. Sorunları dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, yol ve kaldırım çalışmalarına start verildiğini ifade ederek geçen yıl yarım kalan yol ve kaldırım çalışmalarının belirli bir program dahilinde tamamlanacağını söyledi.

SOKAKLARIN TESPİTİ YAPILDI

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, konuşmasının devamında ?Çevre mahallelerden başlayarak öncelikle vatandaşlarımızın mağdur olduğu ve sıkıntı yaşadığı semtler, caddeler ve sokakların tespiti yapıldı. Eylem planı hazırlayarak ve bu plan doğrultusunda çalışmalar başlatarak günlük takibini yaptık. Çalışmalar esnasında vatandaşımızın önerisini de dikkate aldık. Bu kapsamda yol ve kaldırım çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek´ dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli