Kale Restaurant dualarla açıldı

Kale Restaurant dualarla açıldı

Kale Restaurant dualarla açıldı

Hayırlı olsun?

Yemek sektörüne zenginlik getiren Kale Restaurant, Yenidogan Mahallesi Millet Caddesi üzerinde dualar eşliğinde hizmete açıldı. Serkan Tunçbilek´in işletme sahipliğini yaptığı restaurant, birbirinden özgü çeşit yemeklere ev sahipliği yapıyor.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Kırıkkale´nin tanınmış simaları arasında yer alan Serkan Tunçbilek, ilimize yeni bir hizmeti daha kazandırdı.  Açılış törenine; Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleykan Köstekli, esnaf oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda davetli katıldı.

MÜŞTERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Restaurant sektöründe Kırıkkale´de farklı bir anlayış ve nezih  ortamlarıyla Kırıkkale´de ilklere imza atacaklarını belirten  Tunçbilek , ?Kırıkkaleli vatandaşlarımızı yeni mekanımıza  bekliyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Maddi anlamdaki çalışmalarımız her zaman için ikinci planda geliyor? dedi.

DAMAK TADINI BİZİMLE YAŞAYIN

İşletmesi hakkında bilgiler veren Tunçbilek, ?İki katlı işletmede, sulu yemek çeşitleri, lahmacun, kaşarlı pide, kıymalı pide, kuşbaşılı pide, karışık pide, kaşarlı sucuklu, sucuklu pide, dönerli kaşarlı pidenin yanında, beyti, İskender, dürüm döner, baget, tombik, porsiyon döner, pilav üstü döner ve kilo ile döner bulunuyor. Sabahları ise çorba çeşitleriyle müşterilerine hizmet bulunuyor? ifadesinde bulundu.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı